Artis – Amazing every day

Artis – Amazing every day

Oppdag en verden der fantastiske treningsopplevelser blir din hverdagsstandard. Artis er treningsapparatene som hever din trening til å bli en bedre, morsommere og mer effektiv opplevelse, hver eneste dag. Fokus på brukervennlighet, kombinert med høy ytelse, det nyeste innen teknologi, i et eksklusivt, sømløst design.  Artis er treningsapparatene som endrer måten du trener på for alltid.

 

Artis er oppgradert til den aller nyeste tekniske standarden på markedet og tilbyr den aller beste kondisjons- og styrketreningsopplevelsen.

Produktenes sømløse design skiller seg fra andre tilsvarende produkter på markedet. Digital tilkobling gir deg markedets beste og mest spennende treningsopplevelse og en følelse som ikke kan sammenliknes. Tredemøllen Run Artis for eksempel, har en av markedets bredeste løpebånd. I tillegg har møllen en underholdningsskjerm på hele 21″.

unity artis

En enda smartere display konsoll

Artis tilbyr en digital og tilkoblet treningsopplevelse helt uten om det vanlige. Du logger deg enkelt på UNITY-konsollen, hvor du starter ditt tildelte program, eller velger mellom de spennende forhåndsprogrammerte rutinene. Via MyWellness appen logges og lagres alle dine personlige treningsdata. Du har alltid tilgang på dine treningsresultater via appen.

Unity på artis

 

Mer enn bare styrke

Teknologi gjelder ikke kun kondisjonsapparatene. Din treningsopplevelse forsetter sømløst på styrkeapparatene i Artis. Takket være det smarte Unity Mini grensesnittet. Logg inn og du vil umiddelbart finne dine treningsprogrammer. Skjermen leder deg  gjennom justeringer, øvelser m.m. og gjør din trening enda mer effektiv.

Lad mobilen smart på artis

Lad din smarttelefon

Mens du lader din energi gjennom trening, ikke la telefon din tappes for sin. Artis er den eneste og første kondisjonsserien på markedet som tilbyr trådløs lading av smarttelefon under økten.

 

født digital

Født digital

“Tilkobling” er hjertet i Artis-serien. Data strømmer konstant til og fra Technogyms digitale økosystem. Alt du som senter trenger å gjøre er å logge på systemet og du kan tilpasse apper, innhold og markedsføre dine aktiviteter på de ulike skjermene. Du kan enkelt overvåke utstyret via systemet. Les mer om Mywellness systemet her.

Elegante linjer. Herlig å både se og ta på.
Forandre din treningsopplevelse til et kunstverk.

 

De enkle formene er designet for å skape en rolig følelse og la kroppen bevege seg med naturlig bevegelser. Dykk ned i den herlige følelsen av en helt integrert samling av kondisjons- og styrkeapparater. Kontrasten mellom linjene og den matte finishen forbedrer og forsterker uttrykket og den sømløse rammen.

Lys og mørk

Artis finnes i to ulike fargeversjoner for å matche ditt miljø og interiør. Diamond Black, helt mørkt design med glossy detaljer. Carbon Gray, som gir kontrast mellom det blanke og en matt finish. Samme produkt, forskjellig finish.

Skap iøynefallende Wellnessmiljøer

En virkelig styrkende treningsopplevelse, og et inspirerende miljø krever målrettet planlegging. Hvis de stilrene formene på Artis-linjen er en god start, kan vår interiørkompetanse hjelpe deg og sette sammen hele puslespillet. Enten det er et slående vakkert hjem, et attraktivt helsesenter eller flott hotell, kan våre designere hjelpe deg med å få mest mulig ut av utstyret ditt. Les mer om Technogym Interior Design her.

artis trenings klubb

Treningssenter med Artis fra Technogym

Treningsrom på hotell – Artis fra Tehnogym

 

Treningsrom hjemme med Artis fra Technogym

Treningsrom hjemme med Artis fra Technogym

Sett fokuset og mindsettet på nytt

Løp, trekk, løft, tråkk, press, dytt, klatre oppover. Nyt følelsen med hver centimeter av din kropp. Hver detalj er nøye designet og utformet for å fange alle sansene dine under din treningsøkt.

Bevegelse som kunstform

Artis er utviklet av Technogyms forskningsteam, med fokus på ergonomi, biomekanikk og kroppens naturlige bevegelser. Alle produktene i Artis gjenskaper kroppens naturlige bevegelser, samtidig som de gir deg en helt annerledes og unik treningsopplevelse. Forvent deg ikke annet enn perfeksjon fra Artis sin overlegne biomekanikk. Et resultat av mer enn 30 års forskning om menneskers kroppsmekanikk. Hver eneste bevegelser på et Artis treningsapparat kjennes og oppleves som helt naturlig.

Se alle produktene i Artis serien under våre produkter. 

Bestselgende kondisjonsapparater i Artis

RUN

Technogym

Artis - RUN
CLIMB

Technogym

Artis - CLIMB
ARTIS SYNCHRO

 

artis-amazing-every-day-qicraft