Referanse - Treningssenter

Technogym Bike – den nyeste investeringen hos Solvik Members Club

TekstHenrik Geelmuyden

FotoMari Hansen

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Solvik Members Club sin nyeste investering er Technogym Bike

Solvik Members Club holder til i Bromma og er en av Sveriges mest eksklusive medlemsklubber med fokus på helse. På mer enn 700 arkitekttegnede kvadratmeter finner du alt av topp moderne treningsutstyr som du trenger for en effektiv treningsøkt. Solvik Members Club er en medlemsklubb på høyt internasjonalt nivå, hvor ingenting har blitt overlatt til tilfeldighetene. For å tilby medlemmene en mer personlig treningsopplevelse, er deres seneste investering den nye Technogym Bike. 

 

Solvik Members Club er en eksklusiv oase for trening

I lekkert designede rom, i den naturskjønne og vakre beliggenhet i vannkanten, finner du Solvik Members Club. Eierne, Daniel Wohlin og Patrick Saxe, har etter sine mange år på reise, tatt med seg det beste innen design og trening fra alle verdenshjørner og pakket det i et helse- og velværehus midt i Bromma. I tillegg til effektiv trening, tilbyr Solvik så mye mer enn det. En stor medlems lounge hvor du kan møte andre medlemmer eller svare på dagens e-post, få utført lysterapi, ta badstue med havutsikt og nyte av økologiske luksusprodukter. Det er rett og slett et sted hvor medlemmene kan koble ut fra hverdagen og nyte hverdagslig luksus i forbindelse med trening.

 

Solvik har valgt treningsutstyr fra Technogym for å kunne gi medlemmene våre utstyr av absolutt høyeste kvalitet.

Daniel Wolin, deleier av Solvik Members Club

Solviks nyeste investering – Technogym Bike

På tide å oppdatere treningssyklene – valget falt på Technogym Bike

Treningssyklene er populære kondisjonsapparater som brukes mye på Solvik. Noe som også gjorde at de hadde et ønske om å investere i nye sykler, som ville gi medlemmene en enda bedre sykkelopplevelse. For å kunne tilby en personlig treningsopplevelse med individuelle skjermer og innhold, hvor medlemmene kunne kjøre sykkeløkter uten instruktør, ble Technogym Bike et naturlig valg. 
Relaterte produkter
Technogym Bike

TechnogymTechnogym Training - treningsmaskiner for hjemmet - Technogym Bike

Les mer

Technogym Bike – en profesjonell treningssykkel

Technogym Bike er resultatet av mer enn 30 års biomekanisk forskning og kontinuerlig dialog med olympiske idrettsutøvere. Sykkelen tilpasser seg kroppen din på bare noen sekunder takket være de enkle innstillingsmulighetene. Den er en fryd å tråkke igang takket være smidigheten og det hittil laveste lydnivået.

I tillegg kan du med Technogym Bike få motivasjon og veiledning fra instruktører i verdensklasse, ettersom live og on-demand klasser er inkludert. Instruktørenes energi driver deg til å yte ditt aller beste. De fantastiske spillelistene holder beina i gang helt til mållinjen. Når du sykler på Technogym Bike, føles det akkurat som å være med på en gruppetime i sykkelsalen. Opplevelsen blir levende på en 22-tommers berøringsskjerm i full HD som gir en virkelig fengende tur.

Å holde oversikt over progresjonen din er en av nøklene til vellykket trening, og med Technogym Bike er det enkelt. Du kan kontrollere din styrke, tråkkfrekvens, motstand, hastighet og hjertefrekvens etter hver økt. På denne måten kan du holde oversikt over resultater, prestasjon og progresjon, og har alltid mulighet til å forbedre og pushe deg selv.

 De nye syklene har blitt medlemmenes første valg

Medlemmene på Solvik setter stor pris på de nye syklene, og de er allerede svært populære. Innstillingene er enkle, sykkelen føles behagelig å sykle og Live og On-demand-klassene gir all motivasjon og inspirasjon som trengs for å kunne ta sykling til neste nivå. Å bruke en treningssykkel er også skånsomt for kropp og ledd, noe som betyr at mange kan bruke den som treningsverktøy.

Medlemmene elsker Technogym Bike. De liker brukervennligheten, at man kan trykke seg lett rundt på skjermen, og at de alltid kan velge tilpasset trening etter hva de har lyst på akkurat der og da. I tillegg til at de kan fortsette å se sin progresjon, gjør at de alltid kommer tilbake og fortsetter å bruke den.

Daniel Wolin, deleier Solvik Members Club

Oppsummert er både Daniel Wolin og medlemmene veldig fornøyde med den nye Technogym Bike. Treningsbransjen har endret seg og de digitale løsningene har ført til at medlemmene har andre forventninger enn tidligere til hva treningsutstyr bør tilby. Technogym Bike lar deg tilby medlemmene en treningssykkel av høyeste kvalitet. I tillegg gir On demand og Live-klassene på storskjerm i full HD medlemmene dine en sykkelopplevelse utover det vanlige.