Technogym

Skill line - SKILLBIKE


Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

SKILLBIKE er den revolusjonerende nye innendørssykkelen utviklet av Technogym. De har samarbeid med et knippe idrettsutøvere for å skape SKILL-ATHLETIC TRAINING og har utviklet en innendørssykkel som gir samme følelsen som å sykle ute.

Hvorfor er SKILLBIKE unik?

  • Technogym SKILLBIKE gir deg følelsen av utendørssykling, mens du sykler innedørs.
  • SKILLBIKE etterligner biomekanikken på utendørssykler og bruker vekt/pedaltrykk for å gi deg en så realistisk og personlig tilpasset opplevelse som mulig.
  • Motstanden i sykkelen kan stilles inn med en stigningsprosent fra -0,3 til 15%, slik at du får en autentisk sykkelfølelse i både oppover og nedoverbakker
  • Du kan velge mellom sykkelløyper fra Technogym eller importere dine favorittløyper fra Strava til SKILLBIKE. Sykkelen gjenskaper opplevelsen av terrenget du vanligvis kjører utendørs, så nå kan du trene på favorittløypene dine innendørs gjennom hele året.

Integrer din SKILLBIKE trening med populære sykkel apper

SKILLBIKE kan integreres med både Zwift og Rouvy. Så du kan selv velge hvilke virtuelle løyper de ønsker å sykle sammen med andre app brukere.

Treningstips for SKILLBIKE

Skillbike katalog PDF

 

Produktdetaljer
Lengde 1545 mm
Bredde 638 mm
Høyde 1301 mm
Vekt 55 kg
Strømtilslutning 100-240 V

Hva gjør SKILLBIKE unik?

SKILLBIKE er den første og eneste innendørssykkelen på markedet som er utstyrt med et ekte girskifte system, som lar deg oppleve spenningen og utfordringene ved utendørs sykling. Den har uendelige virtuelle ruter å utforske. SKILLBIKE gir deg nøyaktig og verdifull tilbakemelding for å kunne forbedre kraft og effektivitet ved sykling.

 

Utviklet for å gi deg en ekte sykkelfølelse

Nyt den samme følelsen som utendørssykling gir med SKILLBIKE RIDING DESIGN, som gjengir biomekanikken til utendørs sykler. Rammen og styret er utformet for å imøtekomme ulike varianter, om det er landeveissykling, stisykling eller mountain bike.

KONTINUERLIG FEEDBACK

SKILLBIKE har et 7″ integrerte display, som gir deg all den informasjonen du trenger for å tracke din treningsøkt.

 

Når du sykler ute er vekt og pedaltråkk viktig. Det patenterte ROAD EFFECT SYSTEMET gjør at SKILLBIKE kan reagere ut fra disse og andre parametere, som gir den mest realistiske og personlige følelsen av å sykle ute. Takket være PEDAL PRINTING -teknologi, gir SKILLBIKE deg kontinuerlig visuell tilbakemelding på sirkulæriteten og symmetrien av pedalslaget ditt ved de forskjellige girforholdene, slik at du kan forbedre effektiviteten av tråkkene dine.

SKILLBIKE klasser

Ingen andre innendørssykler gir deg muligheten til å utvikle den rene spennende følelsen av et utendørsrace. SKILLBIKE RACE CLASS utforderer deg som sykkelelsker, og gir deg muligheten til å konkurrere med andre likesinnende, på samme måte som om du skulle konkurrert ute. SKILLBIKE angir automatisk motstand, basert på din profil, som settes opp sammen med din trener før timen.

 

 

Tenn din lidenskap!

Konkurrer mot deg selv eller mot syklister fra hele verden.

SKILLBIKE er integrert mot både STRAVA® og ZWIFT®.

Du kan utforsk nye ruter hver dag, samtidig som du sporer og forbedrer dine egne mål, sømløst med både POLAR® og GARMIN®-enheter.

 

 

SKILLBIKE er kombatibel med ANT + enheter

Treningssykkelen kan knyttes opp mot eksterne enheter via ANT + FEC, slik at du kan trene dine faste utendørsøkter på SKILLBIKE.

Logg inn på enheten med kun ett klikk

Logg deg inn på SKILLBIKE hjemme med kun ett klikk. Opptil 4 brukerkontoer kan forhåndslagres på sykkelen, slik at registrerte brukere lagrer treningsøkten på sin MyWellness-konto med kun ett eneste klikk. På treningssenteret logger du deg enkelt inn på SKILLBIKE med MyWellness QR-kode.


technogym-skillbike-profesjonell-treningssykkel-trimsykkel