Nyheter

SKILLBIKE – oppgraderes for å møte sykkelentusiastens behov

FotoTechnogym

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Den revolusjonerende treningssykkelen SKILLBIKE – oppgraderes nå med sykkelturer i en virtuell verden, som også er tilknyttet dine sykkelapper.

SKILLBIKE er den første og eneste treningssykkelen på markedet med riktig girsystem og gir deg en følelse av å sykle ute.

SKILLBIKE cycling

Nå kan du knytte Skillbike opp til en virtuell verden hvor du konkurrerer med deg selv eller mot andre syklister rundt om i verden.

SKILLBIKE er integrert med sykkelappene STRAVA, ZWIFT og ROUVY, som gir syklister mulighet til å konkurrere mot seg selv eller andre syklister rundt om i verden. Sykkeltreningen beveger seg inn i den virtuelle verdenen og gir samtidig syklisten tilbakemelding på egen prestasjon.

 

SKILLBIKE kan kombineres med ANT og apper

SKILLBIKE er kompatibel med enheter fra POLAR® og GARMIN® og lagrer automatisk resultatene til brukeres MyWellness-konto. SKILLBIKE kan også knyttes opp mot eksterne enheter via ANT + FEC, slik at du kan trene dine faste utendørsøkter på SKILLBIKE. 

Relaterte produkter
SKILLBIKE

TechnogymSkill line - SKILLBIKE

Les mer

Log inn på enheten med kun ett klikk

Logg deg inn på SKILLBIKE hjemme med kun ett klikk. Opptil 4 brukerkontoer kan forhåndslagres på sykkelen, slik at registrerte brukere lagrer treningsøkten på sin MyWellness-konto med kun ett eneste klikk. På treningssenteret logger du deg enkelt inn på SKILLBIKE med MyWellness QR-kode.

Hvorfor er SKILLBIKE unik?

SKILLBIKE har et girsystem, som gir en ekte følelse av å sykle utendørs i terreng.

SKILLBIKE gruppetime

SKILLBIKE gruppetimer gjør at man kan kjøre en forhåndsbestemt rute sammen. I gruppetimen følger alle den samme ruten, som sykkelinstruktøren har satt opp eller man kjører etter et fastsatt mål for eks. fart, hjerterytme eller tyngde. SKILLBIKE RACE er en konkurranse hvor deltakerene starter på den samme ruten til samme tid og konkurrerer om hvem som kommer først i mål.

 

Hva kan du forvente av en SKILLBIKE PERFORMANCE CLASS?

Motiverende, spennende og utfordrende time!
– Ulike profiler blir automatisk innstilt av treneren, ingen behov for justeringer
– Motstand er tilpasset basert på hver enkelt brukers «power» verdier
– Trenere kan hente inspirasjon fra et stort profil- bibliotek eller lage sine egne timer
– Ekstern plassering via mywellness-appen
– Sømløs sporing  med en enkel innlogging

Les mer om SKILLBIKE som produkt her