Referanse - Treningssenter

Skaper merverdi for sine kunder med opplevelsesbasert trening

FotoElisa Aunola

Mentor Fitness Center i Turku er et høykvalitets og fullservice treningssenter. Senteret åpent i januar 2019 og har fokus på å være et treningssenter i premiumklassen, som tilbyr sine kunder nye, unike treningsopplevelser.

Eierene av Mentor i Turku ønsket å kunne tilby sine medlemmer noe nytt, unikt og spennende, og ikke kun kjøre på de «tradisjonelle» timene som tilbys på mange treningssentre. De bestemte seg ved åpning for å implementere Technogyms Skill Line produkter, og kjøre pulsbaserte HIIT-timer i et eget område på produktene.

 

BOUTIQUE INSPIRERT TRENINGSOMRÅDE OG HIIT-TIMER

For å få plass til det nye konseptet, valgte de bort spinningssal på senteret. Det nye konseptet skal levere på kundenes opplevelsesforventning. Så langt har tilbakemeldingene fra kundene  vært svært positive, og det er mange faste kunder som kommer igjen og igjen på disse timene. Området er botique inspirert, noe som i likhet med gruppetrening og HIIT-timer er en stadig voksende trend i bransjen,
(se treningstrender i bransjen rapport her).

SKILL ARENA CIRCUIT

Det dedikerte Skillområdet  består av Skillmill, Skillbike og Skillrow.
De ulike timene er kodet med svettedråper så kunden skal kunne velge den timen som passer seg selv best. Det er likevel mulighet for kunder med ulikt nivå å delta på samme time, for en time med to svettedråper kan bety sprintintervaller for en, mens det betyr en joggetime for en annen.

Vi får stadig høre at Skill Arena Circuit gir svært stor allsidighet i treningen.
De positive tilbakemeldingene er ofte at; «Robåsen til SkillRow, sørger for at vi får trent hele kroppen på en effektiv og skånsom måte.» «SkillBike utfordrer med nye veier og bakker og minner som ekte utendørs sykling». «Styrkeøvelser som utnytter Skill Mills magnetiske motstand, gjør løpingen morsom og effektiv».

Rene Valtonen – Eier

Relaterte produkter
SKILLROW

TechnogymSkill line - SKILLROW

Les mer

 

ALL INCLUSIVE MEDLEMSKAP

Senteret har en medlemspris i det øvre prissjiktet, men inkludert i prisen får alle medlemmer tilgang på alt av timer og trening som senteret tilbyr. Senteret tilbyr også medlemmene flere ekstra tjenester som i disse dager har blitt mer og mer populært. Du kan for eksempel bestille din egen smoothie som står ferdig til deg etter økten. Det er den totale opplevelsen og allsidigheten i de ulike timene at senteret får ros for.

 

 

Mange av våre kunder setter pris på at tiden flyr av gårde når de trener i Skill Arena Circuit, mye på grunn av at øvelsene endres ofte. Den store variasjonen holder motivasjonen oppe.

Rene Valtonen – Eier

KONSEPT- OG OPPLEVELSESBASERT TRENING

Ønsker du å vite mer om konsept- og opplevelsesbasert trening? Det er nettopp dette Technogym er, og alltid har vært spesialister på. Skill Line produktene gir deg uendelige muligheter når det kommer til å tilby dine kunder unike opplevelser som de husker, anbefaler videre og vender tilbake til. Skill Line er i tillegg til kondisjonsapparater, en serie av produkter som gir deg alt du trenger for å gå i gang med et nytt konsept.

Ønsker du å legge til styrke i dine HIIT-, eller bootcamptimer? Da har Technogym utviklet SKILLTOOLS, et sett treningsutstyr, utviklet og designet for å gi deg de rette forutsetninger for å oppnå progresjon i treningen. Produktene i Skilltools lar deg jobbe med styrke, balanse og mobilitet. I tillegg til dette kan mye skapes med noen plyobokser, kettlebells og manualer. 

Slipp begrensningene dine. Forbered deg på utfordringer. Overrask kroppen din, og gjenta det igjen og igjen!

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat på hvordan vi sammen kan skape de beste treningsopplevelsene for dine kunder!

Relaterte produkter
SKILLMILL

TechnogymSkill line - SKILLMILL

Les mer