Referanse - Treningssenter

Mudo Gym Kilden – treningssenter for hele familien

FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Opplever suksess med nyåpning av nytt Mudo Gym treningssenter midt i koronapandemien.

I 2021 signerte Mudo Gym en eksklusiv avtale med Qicraft / Technogym, hvor Qicraft blir eksklusiv hovedleverandør av Technogym treningsutstyr til kjeden. I mars 2021 åpnet Mudo Gym sitt første treningssenter i Rogaland. Mudo Gym Kilden, er et av de første Mudo treningssentrene som har alt treningsutstyr og treningsapparater levert fra Technogym. I løpet av to måneder har Mudo Gym Kilden både rukket å åpne, bli stengt pga koronarestriksjoner, og åpnet igjen. På tross av dette har de hatt en pang start hva det gjelder nye medlemmer og aktivitet på senteret.

Per i dag er vi drøyt 300 medlemmer, kun ett par dager etter åpning og har som mål å doble det tallet i løpet av et par måneder.

Jarle Eltervåg, eier og driver Mudo Gym Kilden.

mudo gym kilden treningssenter technogym

Kondisjonssone med tredemøller, treningssykkel, ellipsemaskin og trappemaskin fra Technogym.

Mudo Gym

Treningssenterkjeden Mudo Gym har 30 treningssentre i Sør-Norge, de fleste ligger på Østlandet, men de har også sentre i Bergen, Ålesund og Trondheim. I mars 2021 åpnet de sitt første senter i Rogaland med treningsutstyr fra Technogym. Mudo Gym Kilden er et treningssenter som eies og drives av Jarle Eltervåg. Jarle har de siste ni årene jobbet innenfor treningssenterbransjen, og har alltid gått med en drøm om å starte noe eget. Da han nylig flyttet hjem igjen til Sandnes  takket han ja til å være ansvarlig for Mudokjedens første etablering i Rogaland. Per dags dato har Mudokjeden 30 treningssentre i Sør-Norge, de fleste ligger på Østlandet, men de har også sentre i Bergen, Ålesund og Trondheim.

Mudo gym kilden technogym treningssenter

Store luftige lokaler. Fokus på frivekter og styrketreningsapparater som er solide og brukervennlige.

Qicraft generell c&C mudo

“Vi synes at treningsutstyret fra Qicraft og Technogym er av topp kvalitet. Alt fra brukervennlige og gode kondisjonsapparater til innovative og funksjonelle styrkeapparater og frivekter. God brukervennlighet og enkle innstillinger.”

Jarle Eltervåg
Eier og daglig leder Mudo Gym Kilden
Les mer

«Powered by Technogym»

Mudo Gym Kilden er et topp moderne treningssenter med apparater, frivekter, kondisjonsutstyr og gjennomførte treningsfasiliteter. I tillegg kan du trene gruppetimer innenfor en rekke forskjellige kampsportgrener som Taekwondo, Boksing, Kickboksing, Brasiliansk Jiu-Jitsu, Hapkido osv. Mudo har en tydelig målgruppe som gjør de til en veldig interessant samarbeidspartner for Qicraft. Mudo jobber for å aktivere hele familien og tilbyr gruppetimer for barn helt ned i femårs alderen.

Det nye partnerskapet med Mudo Gym passer naturlig inn i vår misjon, om å aktivere mennesker, («activating people») vi finner ikke en sterkere partner for å nå den unge befolkningen.

Kristian Eliasson – Country Manager Qicraft Norway

Mudo Kilden har overtatt de gamle lokalene til Kilden Helse og tilbyr medlemmene 800 kvadratmeter med boltreplass. Lokalene er luftige med store vindusflater og en god atmosfære. Mudo Gym har et bredt utvalg frivektsapparater fra produktserien Pure fra Technogym og styrkeapparater fra produktserien Selection fra Technogym.  I tillegg finner du kondisjonsapparater fra Excite Live og Group Cycle.

Relaterte produkter
Group Cycle Ride

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle Ride

Les mer
Mudo Gym treningssenter technogym

Å starte opp et nytt treningssenter midt i koronapandemien er ikke bare bare, og rett etter åpning sørget koronatiltak for at senteret måtte stenge. Korona eller ikke, Jarle har en klar vekststrategi og uttaler at de har planer om nå 1000 medlemmer i løpet av 1,5 – 2 år i drift og være et senter for hele familien med gruppetimer for barn fra 5 års alder.  «Jeg ser positivt på fremtiden og tror på en skikkelig boom etter hvert som flere blir vaksinert». Jarle Eltervåg. I vekststrategien ligger også et ønske om å supplere utstyrsparken for å dekke den økende medlemsveksten og dermed dekke alle fornuftige behov. Senteret ønsker samtidig å ha god luft og oversikt i lokalene og mye frivektsutstyr.

Mudo Kilden treningssenter Technogym

En stor styrkeavdeling med bla. benkpress, leggpress, nedtrekk.