Referanse - Helseforetak

Høvikklinikken

TekstFredrik Rustad

FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Fredrik Rustad

Fredrik Rustad

Physiotherapist/Health Specialist

+47 952 16 464

Høvikklinikken er et helsesenter lokalisert sentralt på Høvik. Deres tverrfaglige helsetilbud består av manuellterapeut, kiropraktor, audiograf, fysioterapeut og personlig trener. I tillegg til deres unike helsetilbud, har de også en egen treningsavdeling for både pasienter og andre som ønsker å holde seg aktive i trygge og moderne omgivelser.

Høvikklinikken har valgt freshe farger og det innbyr til trening og velvære på høyt nivå, når man kommer inn i lokalene.

Høvikklinikken har inngått et samarbeid med 7 toppidrettsutøverne fra henholdsvis Langrenn, Skiskyting, Freeski, Skicross og Triatlon. Alle utøverne vil være en del av «utøverbanken» til Høvikklinikken. Utøverne får jevnlig oppfølging av klinikkens manuellterapeuter, fysioterapeuter og kiropraktorer. I tillegg bruker de klinikkens treningssenter til å komme nærmere sine sportslige mål.

De har også valgt å tilby et bredt spekter av treningmuligheter, og på Høvikklinikken kan man trene både styrke, kondisjon og funksjonell trening.

Vi er veldig stolte over at Høvikklinikken valgte oss som leverandør av treningsutstyr, og vi synes det er ekstra stas å jobbe med folk i bransjen som tør å satse og prøve nye veier.

På Høvikklinikken har de valgt dette utstyret:

Run Excite tredemøller

Vario Excite

Bike excite

Group Cycle 

Pure Strength olympic Half rack

Kinesis stations, low row, high pull, press, shoulder

Selection Leg press

Selection Leg extention

Omnia 3

 Arke kit

Manualer

Kettlebells