Referanse - Bedrift

Swedbanks hovedkontor i Sundbyberg

FotoTechnogym

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Ved utgangen av 2013-2014 flyttet Swedbank sitt hovedkontor fra Gallerian i Stockholms indre by til splitter nye lokaler i Sundbyberg.

Tidligere administrerende direktør i Swedbank, Michael Wolf, sier at det er viktig for dem at Swedbank tør å gå vår egen vei. De leder utvikling  istedenfor å følge den. Med et moderne hovedkvarter, som er bygget og dekorert i henhold til deres verdier; åpen, enkel og gjennomtenkt, vil både ansatte og bedriften kunne vokse og utvikle seg positivt. Swedbank ønsker å skape Sveriges beste arbeidsplasser, som selvfølgelig også vil bli møtt av våre kunder.

Et hovedkontor er bare en arbeidsplass, men et symbol for selskapet og hva det står for. Vi vil tydeligvis til våre kunder at vi er en moderne bank preget av mot, innovasjon og kostnadsbevissthet.

Michael Wolf, Tidligere administrerende direktør Swedbank

Det nye hovedkontoret er et av Sveriges mest moderne arbeidsplasser. Bygningen ble bygget med den nyeste teknologien om direkte miljøpåvirkning, er miljøvurdert og fullt tilpasset bankens behov.

Swedbanks hovedkvarter er 45000 kvm, med 3000 ansatte og er designet av det danske arkitektkontoret 3XNielsen.

Selskapet valgte å investere i premium-serien ARTIS fra Technogym. Årsakene er mange men oppfyller de andre høye standardene på kontoret med et like høyt treningsutstyr og maskiner som tåler høyt nivå av ansatte.

Ca. 30% av de ansatte er aktive i bedriftsmiljøet, og gir over 900 vanlig trening. Tilsvarer et mellomstort kommersielt treningsanlegg.

Opplæring for staben hos en av våre master trener i Sverige i hvordan treningsutstyret fungerer og kan brukes.