Referanseprosjekter - Hotell

Hotel Continental Oslo

TekstHenrik Geelmuyden

FotoAnne Kristiansen

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygd opp og utviklet Hotel Continental som er et av Norges flotteste femstjerners hotell. Hotellet har 155 rom og suiter, fire restauranter og barer med mat og drikke i verdensklasse, samt flere møte- og selskapslokaler. Besøkende fra hele verden og stamgjester fra hovedstaden skaper en livlig og internasjonal stemning. Unike kunstsamling, historie og atmosfære bidrar til at oppholdet på Hotel Continental blir en femstjerners opplevelse.

hotel continental

 

Hotel Continental er et naturlig valg når man trenger overnatting i Oslo sentrum. Store og små virksomheter legger sine konferanser og møter til hotellet, og mange privatpersoner feirer sine merkedager på dette hotellet.

treningsrom hotel continental

Hotel Continental tilbyr også treningsfasiliteter til sine gjester, og valgte i 2017 å pusse opp treningsrommet og bytte ut alt av treningsutstyr.

Det nye treningsrommet som er på 50 kvm. er delikat innredet med fokus på duse farger, som gir en behagelig atmosfære. Hotellet har valgt styrkeutstyr fra Excite-serien og multiapparatet Cable Stations.

hotel continental

 

På tredemøllene fra Excite-serien har hotellet valgt UNITY-skjermer, som gir gjestene en total treningsopplevelse, enten ved at man kan se på ulike tv-kanaler, Nettflix etc, spille ulike spill, eller løpe en ekte Marathon rute, fra New York eller Roma.

unity skjerm hotel continental

 

 

Privat tening i egen suite

I Continentalsuiten  har du tilgang på din helt private treningssone. Koble ut, hopp opp på Technogyms mest eksklusive designtredemølle, Run Personal, eller hva med en rotur på romaskinen, Skillrow?

Eget treningsrom med alt du trenger for en god styrke- eller kondisjonsøkt.

run personal hotel continental

I våre prosjekter, arbeider vi med et team av arkitekter, entreprenører, HR-avdeling og hotellets prosjektgruppe. Når vi utformer treningsfasiliteter for hoteller gjør vi det alltid så plasseffektivt som mulig, med nyskapende og smarte plasseringer av treningsutstyr.

Vi tilbyr komplette konsepter for å kunne designe både små og store treningsstudio og treningsområder for hoteller. Gjennom vårt tegneprogram gir vi deg en rask oversikt over hvor mye utstyr du kan passe på ditt planlagte treningsområde. Vi kan også bistå med ekspertise om valg av gulv, tilpasning av lokaler og finansiering.

Se mer om våre løsninger for hotell