FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Fredrik Rustad

Fredrik Rustad

Physiotherapist/Health Specialist

+47 952 16 464

Trening – Helse – Trivsel

Fysio 3 består av 8 fysioterapeuter og 1 treningsveileder som har tuftet sin virksomhet på grunnpilarene trening, helse og trivsel. Vi mener at trening og fysisk aktivitet er en viktig kilde til overskudd, helse og trivsel. Trening og fysisk aktivitet er en viktig del av både forebygging og behandling av en lang rekke sykdommer og plager, og helsegevinstene ved regelmessig fysisk aktivitet er godt dokumentert. Fysio 3 er et topp moderne senter med treningsutstyr fra Technogym.

 

Vi har vært veldig opptatt av å velge utstyr, både med tanke på kvalitet men også i forhold til de ulike målgrupper som trener hos oss, fra toppidrettsutøveren til pensjonisten. Fysio 3 har blant annet valgt Kinesis-serien til Technogym. Kinesis er kjent for at man kan utføre tredimensjonale bevegelser, som gir en mer naturlig treningsopplevelse. Kinesis er også sertifisert for å kunne brukes til rehabilitering, for de som trener seg opp etter skader eller har begrenset mobilitet. Treningstilbud hos Fysio 3.

 

Health Fysio 3 supporter

“For oss har det vært kjempeviktig å ha en samarbeidspartner som Qicraft som innehar kompetansen, både på fysioterapi og trening. De har vært en viktig støttespiller, både før vi åpnet senteret og de har vært der hele veien med gode råd, i forhold til bruken av utstyr og hvordan drive virksomheten på best mulig måte.”

Thomas Johansen
Fysioterapeut og eier Fysio 3
Les mer

Konkurransen blant sentrene er stor og det finnes flere gode tilbud på Elverum. Fordelen til Fysio 3 er at de kan tilby både trening og fysioterapi. Alle fysioterapeutene jobber selvstendig og har felles mål om å tilby god og tilrettelagt trening for pasienter og medlemmer For selve bedriften var det derfor naturlig å utvide treningstilbudet for å styrke tilbudet til nye målgrupper.

fysio 3 technogym

”Fra pasient til medlemFysio 3 er et senter som har turt å satse. De er et godt eksempel på hvordan ”fra pasient til medlem” fungerer i praksis. Det å kunne tilby trening under og etter behandling. ”Fra pasient til medlem” handler også om å gi de ansatte en mer interessant hverdag, styrke og trygge bedriftens økonomi, samt bidra til bedre folkehelse!