Referanse - Bedrift

Treningsstudio øverst på listen blant ansattgoder

FotoHimlafoto

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Da de ansatte fikk ønske seg en gode, sto et nytt treningsstudio øverst på listen.


De ansatte er en av de viktigste suksessfaktorene for KG Knutsson AB, også kjent som KGK. På hovedkontoret i Sollentuna implementerte de tidlig et treningsrom for bedriften, men dessverre lå lokalene i en kjeller i nabobygget, som førte til at mange ikke benyttet seg av treningstilbudet. Med tiden ble utstyret slitt, som videre skapte et ønske om endring for å få flere ansatte i aktivitet. Da de senere skulle bygge helt ny kantine ble det samtidig besluttet å bygge et helt nytt treningsrom.
Carin Frånberg KG KNUTSSON AB

“På en profesjonell måte forsto Qicraft våre spesifikke behov for ansatte, drift og lokaler. Oppsettet de presenterte var derfor akkurat det vi trengte og levering og montering fungerte perfekt. Både de ansatte og ledelsen er veldig glade for investeringen vi gjorde i det nye treningsstudioet.”

Carin Frånberg
HRBP, KG KNUTSSON AB

Nye lokaler vil lokke flere medarbeidere til trening

Da et nytt rom i kontorbygget ble bygget, innså man at dette rommet med store vinduer, masse lys og strategiske plassering ved siden av spiseområdet, ville bli et perfekt treningsrom for bedriften. Men hvor skal man begynne? Hvilket utstyr skulle man kjøpt? Hva ønsket de ansatte å trene? Det ble besluttet å finne ut hva de ansatte ønsket å trene ved å sende ut et spørreskjema. Svarene viste tydelig at kondisjonstrening var mest populært etterfulgt av styrketrening med maskiner og frivekter. Det var også viktig at treningsrommet skulle inneholde et større område hvor man kan tilby gruppetrening og egentrening.

 

 

Lav terskel for trening er det viktigste for alle

 Knutsson AB,  er et familieeid selskap grunnlagt i 1946 av Knut-Göran Knutsson. Firmaet jobber med å bringe mennesker frem og beskytte liv ved å holde biler, lastebiler, busser og andre kjøretøy trygge og rullende på veiene. "Vårt mål er at våre ansatte skal føle seg gode og sterke, både i arbeidshverdagen og utenfor jobben. Derfor ønsker vi at så mange som mulig skal ha trening tilgjengelig. Ved å tilby lunsjøkter innen både sirkeltrening, yoga og linedance har vi også klart å få de som vanligvis ikke trener til å delta, og fellesskapet det skaper for bedriftskulturen er kult å se" sier Carin Frånberg – HRBP ved KGK . En annen måte å få de ansatte til å komme i gang med treningen var å benytte en personlig trener, som setter opp et personlig treningsprogram sammen med de ansatte som ønsket det.


Treningsrom for bedriften er en fordel på mange plan

For KGK er treningsrommet en del av hjertet i virksomheten og noe de stolt viser frem til både kunder, leverandører og kandidater på jakt etter jobb. Det er alltid gøy å vise frem treningsrommet og fortelle om investeringen vi gjør i helsen til våre ansatte. Det er definitivt noe vi mener er et konkurransefortrinn og som gjør oss til en mer attraktiv arbeidsgiver, fortsetter Carin.

 

KGK  ISO sertifisering

“For oss i KGK er kvalitet viktig i alle ledd. Å velge Technogym som leverandør av treningsutstyret vårt var derfor et enkelt valg. De står for kvaliteten vi er ute etter og er i tillegg ISO-sertifisert, noe som er et viktig kvalitetsstempel for oss når vi velger partnere og samarbeid.”

Carin Frånberg
HRBP, KG KNUTSSON

Kvalitet er viktig i alle ledd

Kvalitet er viktig for KGK. Dette gjelder alt fra produkter og leverandører til interiør og samarbeidspartnere. Derfor var det naturlig at det ble en viktig parameter også når det nye treningsutstyret skulle kjøpes inn. «Siden kvalitet er noe vi ønsker å stå for på alle nivåer, var det åpenbart at dette også ville gjelde treningsrommet. Vi vet at velger du kvalitet, tar du også et bærekraftig valg. Det er viktig at utstyret kan brukes mye og at vi kan ha glede av det i lang tid fremover. Å også unngå at utstyr blir ubrukelig mens man venter på reparasjon, samt reparasjonskostnadene som følger er også viktig, både fra et treningsperspektiv men selvfølgelig også fra et økonomisk aspekt, sier Carin Frånberg - HRBP ved KGK.

 

Technogym er den opplagte leverandøren av treningsutstyr

Treningsrommet er utstyrt med maskiner og utstyr som de ansatte selv ønsket, via spørreskjemaet som ble sendt ut. Treningsutstyret består av tredemøller fra Excite-serien. I tillegg finnes det treningsapparater fra Selection-serien for å kunne trene gjennom hele kroppen. Trenger du hjelp til inspirasjon finnes det ferdige treningsprogrammer du kan velge mellom, og da trenger du bare å følge programmet for å få en effektiv treningsøkt.

 

KGK

“Vi verdsetter at det er like selvsagt for Technogym og Qicraft som det er for oss i KGK, å alltid levere høy kvalitet uten å tære på jordens ressurser. Dette er i tråd med våre verdier og det nye treningsstudioet har blitt noe vi stolt viser frem til våre kunder, leverandører og kandidater som søker jobb hos oss.”

Carin Frånberg
HRBP, KG KNUTSSON AB

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg å skape treningsmuligheter for dine medarbeidere?

De ansatte er bedriftens viktigste ressurs, men likevel svarer mange svenske bedrifter at de gjør få tiltak for å ta vare på sine ansattes fysiske helse. Ønsker du å se på tiltak som kan forbedre helsen til dine ansatte og bidra til en bedre bedriftskultur? Les mer om våre forretningsløsninger for en sunnere arbeidsplass. Vi har løsninger som passer alle, uansett hvilket underlag du har tilgjengelig. Kontakt oss i dag, så forteller vi deg mer.