Vi hjelper deg med trivselsløsninger på arbeidsplassen

Vi hjelper deg med trivselsløsninger på arbeidsplassen

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Jeg hjelper deg med å øke trivselen på arbeidsplassen

Vurderer du å oppdatere bedriftens velværestrategi? Eller opplever du at den nye hybride arbeidshverdagen skaper utfordringer for trivsel og arbeidskulturen?

Henrik Geelmuyden Corporate Health Specialist

Som Corporate Health Specialist kan jeg hjelpe deg med bedre utnyttelse av dine kontorlokaler og tilrettelegging for aktivitet for dine ansatte. Jeg bistår deg med alt fra planlegging til implementering av treningsløsninger som passer din bedrift.  Jeg har lang erfaring med prosjektledelse og planlegging, og gjennom mine fem år i Qicraft har jeg implementert treningsløsninger for flere stor og små bedrifter. Her kan du kan se noen av våre referansekunder her.

Jeg brenner for å skape gode treningsopplevelser som er helsebringende for den enkelte, og som bidrar positivt til bedriftskulturen. Når en bedrifts trivsel- og aktivitetsløsninger er nøye gjennomtenkt og strategisk forankret, kan investeringens effekt for bedriften også enkelt måles i etterkant.

 

Hvorfor bør du investere i dine ansattes helse?

Visste du at nye tall viser at en ansatt som er sykemeldt koster en bedrift i snitt 17 000 kr i uken?

Ifølge NAVs oversikt over legemeldt sykefravær er det muskel- og skjelettlidelser som er den vanligste årsaken til sykefravær. Vi vet at mye av dette kunne vært unngått ved å implementere gode tiltak på arbeidsplassen. Vi har flere gode eksempler på hvordan en bedrifts investering i treningsløsninger har bidratt til å redusere sykefraværet, og hatt en positiv effekt på både resultater og trivsel.  Les mer her.


Qicraft tilbyr komplette trenings- og aktivitetsløsninger for dine ansatte

Å designe en bedrifts aktivtetsstrategi starter alltid med bedriftens mål. Hva ønsker du å oppnå med denne investeringen? Hvilke resultater ønsker du å skape, og  hvordan støtter dagens løsninger målene du har satt deg?  Det finnes mange ulike løsninger, og hvilken løsning som er riktig for akkurat din bedrift, kan vi skape sammen. Her kan du se mer om komplette løsninger for bedrifter.

Kontakt meg gjerne via skjema under, slik at vi kan diskutere hva slags mål din bedrift har for å aktivisere og forbedre trivselen hos deg.

vi-hjelper-deg-med-trivselslsninger-p-arbeidsplassen-qicraft