Referanse - Treningssenter

Bislet Bad og trening

FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Området hvor Bislet Bad ligger var opprinnelig en løkkeeiendom som tidlig på 1600-tallet gikk under navnet «Bisaalit». Pilestredet var etablert som handelsvei inn til byen og Bisaalit ble et naturlig stoppested.

Oslo kommune utlyser i 1915 en arkitektkonkurranse for det planlagte Bislet Bad. Arkitektene Harald Aars og Lorentz Harboe Ree går av med seieren. Bislet Bad står ferdig som Norges første svømmehall i 1921. I denne perioden er Bislet Bad et av de mest avanserte og moderne svømmeanleggene i Norden. Etter nesten 85 års sammenhengende drift i kommunal regi kjøper Thongård AS opp Bislet Bad i 2005. Lokalene drives i tradisjon tro videre som bad og treningssenter.

Riksantikvaren beslutter å frede Bislet Bad med følgende begrunnelse i 2011: «Med fredningen av Bislet bad blir et viktig stykke av Oslos historie tatt vare på. Det handler om trangboddhet og folkehelse, om stor arkitektur og Norges aller første svømmehall.» – Jørn Holme

I styrkerommet på Bislet bad og trening har de valgt serien Kinesis Stations fra Technogym, som er apparater som er basert på å maksimere trening av funksjonell styrke samtidig som de gir enkelheten og brukervennligheten til en treningsmaskin.

På Bislet bad og trening opplever man alltid en behagelig og rolig stemning. Perfekt før en treningsøkt!

Kinesis Stations finnes nå også i fargen Diamond Black, i tillegg til den ikoniske Carbon Grey.

Gammelt møter nytt! På Bislet bad og trening er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

I cardio-rommet finner man det siste innenfor kondisjonstrening fra ARTIS-serien til Technogym

Les mer om Bislet bad og trening herI våre prosjekter, arbeider vi med et team av arkitekter, entreprenører, HR-avdeling og kundens prosjektgruppe. Når vi utformer treningsfasiliteter for ulike kunder, gjør vi det alltid så plasseffektivt som mulig, med nyskapende og smarte plasseringer av treningsutstyr.

Vi tilbyr komplette konsepter for å kunne designe både små og store treningsstudio og treningsområder for ulike konspeter og kunder. Gjennom vårt tegneprogram gir vi deg en rask oversikt over hvor mye utstyr du kan passe på ditt planlagte treningsområde. Vi kan også bistå med ekspertise om valg av gulv, tilpasning av lokaler og finansiering