Nyheter

Først ut som ISO-sertifisert leverandør i Norge

TekstAnne Kristiansen

FotoAnne Kristiansen, Technogym

Kvalitet og trygghet gjennom hele kundereisen, er noe Qicraft Norge har jobbet hardt for de siste årene og i sist uke mottok de sertifikatet for ISO-sertifiseringen innenfor standarden 9001.

 Sertifiseringen forplikter og markerer starten på en viktig fase for selskapet. Qicraft er eksklusiv distributør av Technogym, Europas største produsent av treningsutstyr.
– Technogym er anerkjent for sin høye kvalitet og driftssikkerhet, det er derfor viktig for oss som selskap at service og andre tjenester holder samme kvalitetsnivå som produktene. ISO-sertifiseringen er et bevis på dette, sier Atle Wathne Servicesjef i Qicraft.

Gjennom sertifiseringen vil vi bli fulgt opp på ulike rutiner og arbeidsoppgaver, som gjør at vi måles på om vi leverer den beste servicen, tjenester og produkter til enhver tid.

En ISO-sertifisering handler i stor grad om å gjøre kundene fornøyde og trygge på at de har valgt rett leverandør. For oss er det også et bevis på at bedriften jobber aktivt for å møte krav og forventinger til kvalitet, trygghet og kundetilfredshet, sier Atle Wathne.

Prosessen med å bli ISO-sertifisert startet for et drøyt år siden og vi er nå veldig stolte over å være første leverandør ut i bransjen, som endelig er blitt sertifisert. Som Nordens største leverandør av treningsutstyr og tilhørende løsninger, føler vi også et ansvar for å gå foran å vise vei i bransjen og heve standarden generelt.

Det er nå selve jobben med å være sertifisert starter. Et sertifikat varer i 3 år av gangen og etter endt periode blir selskapet revidert på nytt. Denne styringsformen gir oss som selskap også en trygghet i at vi til en hver tid kan måle om vi er på rett vei, sier Atle.