Instruktører Connected Experience 2020

Instruktører Connected Experience 2020

Kontakt oss

Til årets Connected Experience 2020 har vi med oss noen av de beste i bransjen. Hver og en av våre instruktører og foredragsholdere er spesialist på sitt felt og gleder seg til å inspirere, motivere og tilføre deg energi og engasjement.

Vi  kan tilby deg en helt unik blanding av kunnskap, erfaring og lidenskap, under årets Connected Experience.

Les mer og meld deg på Connected Experience.

Lotte Oxholm instruktør technogym connected

Lotte Oxholm
Instruktør

Lotte Oxholm er utdannet ved Norges idrettshøgskole og har en bachelorgrad i kroppsøving og idrettsfag. I tillegg er hun utdannet personlig trener fra samme skole. Lotte har jobbet flere år i treningsbransjen med kompetansekurs for flere konsepter og jobber i dag som idrettslærer på Sandvika Videregående skole.

Fra tidlig alder har idrett vært en av Lottes største interesser, og hun har lang bakgrunn fra håndball hvor hun har jobbet som trener og spilt aktivt både innen regionalt landslag og i senere tid i 2. divisjon. Tidligere har også idretter som turn og dans vært høyt prioritert i hennes hverdag. I dag ligger hovedinteressen til Lotte i hovedsak rundt styrketrening med mål om å bli sterkere i baseøvelser, egenvektstrening og noe crossfit-inspirert trening.


Trude Flø Johnsen instruktør technogym connected

Trude Flø Johnsen
Instruktør

Trude Flø Johnsen eier og driver et treningssenter i Ørsta, i hjertet av Sunnmørsalpene. I tillegg til å være personlig trener og sykkelinstruktør, er Trude en populær og etterspurt foredragsholder i nærmiljøet. Med sitt brennende engasjement, smittende humør og positive holdning, er Trude opptatt av å motivere mennesker til å ta gode og bevisste valg for seg selv.Trude har utdanning fra Norges Toppidrettsgymnas Alpint og Bachelor i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. Trude inngår i Technogym Master Trainer Team og holder kurs og opplæring for Qicraft.


johan andersson instruktør technogym connected

Johan Andersson
Instruktør og foredrag

Johan er utdannet PT gjennom SAFE Education, og har jobbet som Personlig Trener siden 1998, i SATS, ELIXIA og Evo. Jobbet som fotball og håndball trener i flere år. Han holder foredrag og workshops på bland annet base trening, base øvelser, PT salg og funksjonell trening, samt alternativ trening på bl.a. NIH siden 2002. Johan sin styrke er base trening, styrkeløft, funksjonell trening og coaching. Johan jobber også som Technogym Master Trainer og holder kurs og opplæring for Qicraft.


Sigve Christoffersen instruktør technogym connected

Sigve Christoffersen
Instruktør

Sigve er 31 år opprinnelig fra Son, bodd i Oslo og jobbet på ulike SATS sentere i Oslo i 6 år. Han tar med seg mange erfaringer og masse kunnskap som GX instruktør i SATS, Build N Burn instruktør, Crosstraining, Dodgeball og ViPr instruktør i SATS ELIXIA. Han elsker variert aktivitet, alt fra klatring, styrke trening, yoga og snowboard, er en matentusiast med et stort konkurranseinstinkt. Sigve er en drivende instruktør med et brennende ønske om å motivere og inspirere deltakerne til å gi det lille ekstra. Selv har han spilt håndball i 15 år opp til 1. div i Norge.

Sigve har jobbet som salgsleder og Key Account Manager  i SATS ELIXIA og jobber nå i Qicraft Finance.


 

Bastian Stoermann-Næss
Instruktør

Bastian er 28 år og kommer fra Jar i Bærum. Han er utdannet som personlig trener fra Høgskolen i sogn og fjordane, og kostholdsveileder fra SAFE. Bastian jobber som personlig trener på Evo. Bastian brenner for fysisk aktivitet, og liker alt fra snowboard til kampsport, siste årene har han også hatt fokus på crossfit både som idrett og hobby, hvor han har deltatt i flere konkurranser. Bastian sine styrker er å motivere og instruere andre, og er opptatt av å skape en god treningsopplevelse. Han er Technogym Master Trainer og holder kurs og opplæring for Qicraft.


elisabeth grindevoll instruktør technogym connected

Elisabeth Grindevoll
Instruktør

Elisabeth jobber på Sprek og Blid Os som gruppetreningskoordinator, gruppetreningsinstruktør og personlig trener, og har vært tilknyttet senteret siden 2005. Elisabeth er også Technogym Master Trainer og holder kurs for Qicraft. Elisabeth har lang fartidstid i treningsbransjen og begynte sin reise i 2003. Hun er utdannet personlig trener og gruppetreningsinstruktør. Hun kjører det meste av klasser på timeplanen til Sprek og Blid Os, samt at hun også er kursholder på saltimer, sykkel og pilates. Elisabeth er også Les Mills sertifisert. Hun liker å holde seg oppdatert og deltar årlig på kurs og workshops innen styrketrening/baseløft. Hun elsker det hun driver med og føler seg heldig som får jobbe med så mange fine mennesker.


Torill Bakke instruktør technogym connected

Torill Bakke
Instruktør

Torill jobber til daglig som fysioterapeut og personlig trener på Sprek og Blid Os. Torill er utdannet fysioterapeut, samt at hun også er utdannet personlig trener, kostholdsveileder og gruppetreningsinstruktør fra NIH. Hun har også utdanning innen trening og kreft, samt coaching og motiverende ledelse fra BI. I tillegg til dette har Torill en rekke sertifiseringer som Les Mills, Spinning og en rekke kurs innen styrketrening. Torill er også Technogym Master Trainer og master trainer i BasisBall.

Til sammen har Torill jobbet i treningsbransjen i over 15 år, og har igjennom denne tiden opparbeidet seg en bred erfaring som personlig trener, fysioterapeut, gruppetreningsinstruktør og kursholder. Hun elsker å jobbe med folkehelse og digger gruppetrening og tung styrketrening.


Lisa marie ronnie instruktør technogym connected

Jessica Clarèn
Instruktør

Jessica er en ildsjel i treningsbransjen og har opp igjennom årene alltid strevd etter å være nytenkende i sykkelsalen. I 2013 grunnla hun «She rides community» og er valgt ut til å være «Strong Her» ambassadør. Jessica bygger sykkelutdanninger og konseptklasser med verden som arbeidsplass og deltar også som konkurransesyklist. Som en av Sveriges mest leste og innflytelsesrike treningsbloggere formidler hun treningsglede og kunnskap innen helse. Jessica søker hele tiden etter mer og ny kunnskap for å finne nye dimensjoner i sin rolle som instruktør. Jessica er også Svensk Mester og drømmer om å sykle Paris – Dakar. Jessica jobber også som mastertrainer for Qicraft.


Tom erik oxholm instruktør technogym connected

Tom Erik Oxholm
Instruktør og foredrag

På slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet var Tom Erik Oxholm en av verdens desidert beste langdistanseløpere. OL sesongen 1980 ble Tom Eriks beste. Med seier på 3 store 5000 metere i en samme sesong, NM, EM og VM, ble Tom Erik med rette kalle seg verdens beste skøyteløper på 5000 meter. Og det i en sesong Eric Heiden var på toppen av sin karriere. Etter karrieren var Tom Erik trener for Ådne Sønderål og Roger Strøm med svært sterke resultater. I dag eier og driver Tom Erik treningssenterkjeden Akropolis Sportssenter. I tillegg er Tom Erik også kjent som en av Norges mest energiske sykkelinstruktører og dersom du ennå ikke har syklet med Tom Erik, så kan du glede deg til en fantastisk treningsopplevelse!


Pia seeberg instruktør technogym connected

Pia Seeberg
Instruktør og foredrag

Pia er en «sprekispotet» fra Drammen by. Hun er utdannet både journalist, PT og mental trener, som hun i dag kombinerer i sin herlige hverdagstilværelse som helseskribent, fysisk og mental trener, blogger og prosjektleder.

Pia startet sin karriere i magasinet Det Nye ShapeUp, et magasin som fortsatt ligger hennes hjerte nær. Månedlig bidrar hun fortsatt med artikler, tips og triks til bladet, i tillegg til å hjelpe til på eventer, gjennomføre treningsøkter og ha god kontakt med leserne. Pia driver også sin egen blogg, i tillegg til å være fysisk og mental trener.


Anne Sigrid instruktør technogym connected

Anne Sigrid
Instuktør

Anne Sigrid har 10 års erfaring på internasjonalt toppnivå innen styrkeløft, og er i dag en aktiv mosjonist på landeveissykkel, samt glad i langrenn og alpint. Anne Sigrid har drevet Sprek Trening AS med et senter i Verdal siden 2004, og nå også senter nummer to i Levanger (2016). I dag jobber hun som daglig leder, kosthold- og treningsveileder, PT, og gruppeinstruktør på GroupCycle, SkillMill/ Cross/ Sirkeltimer/ Corebar og ulike styrketimer.  Opprinnelig  er hun utdannet matingeniør og har en videreutdanning fra NIH Fitness basiskurs samt sykkelinstruktør og kostholdsveileder. I tillegg til alt Anne Sigrid har det på yrkesmessige plan er hun også fotballtrener for laget til ett av sine to barn. Hun har tidligere sittet i styret til Virke Trening, og er fortsatt representant i den europeiske arbeidsgruppen for kvalitetsstandarder for treningsbransjen.


Jessica Claren instruktør technogym connected

Lisa Marie Ronnie
Instruktør

Lisa Marie er kjent for å levere treningsmagi og danseglede. Hun har vært instruktør siden 1999 og har sin bakgrunn fra HipHop, House, Locking, Funk og Street dance. Først som instruktør på danseskole, deretter på treningssentre. Lisa Marie er sertifisert innenfor en rekke treningskonsepter og er en erfaren instruktør/koreograf. Hun er ansatt i FSC sitt Kompetanseteam for gruppetrening og jobber som sportslig leder på FSC Tønsberg. Lisa Marie har en fantastisk evne til å gjøre dans og bevegelse enkelt, gøy og effektivt for alle!


Simon forsberg instruktør technogym connected

Simon Forsberg
Foredrag

Simon Forsberg er Format och Education Manager Nordic i Qicrafts kompetenseselskap og har 15 års erfaring i å bygge PT-virksomheter – alt fra egne mindre PT-studioer till oppdrag for de store kjedene. Simon er utdannet lisensiert personlig trener, adferdsvitenskap i organisasjonspsykologi og har dertil en yrkesutdanning i helsefremmende arbeid samt en basisutdanning i psykoterapi, KBT. Han evner å sy sammen områder som bedriftsstrategi, organisasjon, lederskap og treningsbransje til en helhet som handler om hvordan vi kan utvikle og lykkes med personlig trening.


Eva katrine Thomsen instruktør technogym connected

Eva Katrine Thomsen
Foredrag og instruktør

Eva Katrine Thomsen har en master i idrettspsykologi og coaching fra Norges Idrettshøgskole. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH. Hun har 11 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, personlig trener, foreleser og kursholder. Eva Katrine er daglig leder og eier av inspartum akademi, som utdanner instruktører innen treningsbransjen og er forfatter av gruppetreningsdelen i ­fagboken «Personlig Trener og Gruppeinstruktør». Daglig underviser hun også gruppetimer og kurs og jobber som konsulent for ulike treningssentre/bedrifter. I tillegg arrangerer hun treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS, jobber som instruktør for Bull Aktiv og er en kjent presentatør ved NIH Aktiv Convention. Hun er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga og er norsk agent for det svenske treningskonseptet SOMA MOVE®. Eva Katrine samarbeider også tett med Hauteletics, som er eksklusiv distributør av treningsmerket Flexi Lexi i Skandinavia, og jobber som deres ambassadør.

Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap. Hun underviser i en rekke ulike gruppetimer – alt fra dans, kondisjon og sykkel, til styrke, TRX og yoga, og hun har utviklet dansekonseptet «Mesmerize» og styrke/mobilitetskonseptet «COSMO- Core·Strength·Movement», som du kan lese mer om her. Eva Katrines genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring, og timene hennes kjennetegnes av rå energi, høy treningseffekt og smittende treningsglede!


mette grøsland

Mette Grøsland
Instruktør

Mette har jobbet i treningsbransjen i over 25 år heltid og deltid, de siste tyve har hun praktisert yoga. Hun er eier og driver av yogasenteret Ren Yoga i Hokksund. Hun har utallige yogasertifisering i blant annet Jivamukti, Vinyasa, Yin, Restorativ, Barsel- og Barneyoga. Mette brenner etter å gi deltagerne trygghet, kunnskap og samtidig ha det gøy i timene.

Mettes lidenskap til yoga handler om helheten det gir i hverdagen. Det gir både en utvikling og en styrke mentalt og fysisk. Det gir en ro og hjelp til å virkelig være til stede i eget og andres liv. For å supplere yogautdanningene og kurs fra treningsbransjen har Mette tatt grunnfag medisin og fordypet seg i bindevevet via Anatomy Trainskurs.


Martin Norum instruktør technogym connected

Martin Norum
Foredrag og instruktør

 

Martin har jobbet i trenings- og kostholdsbransjen i 7 år og har bred kompetanse og erfaring. Han har mastergrad i idrettsernæring fra Middlesex University i London, er utdannet personlig trener, og har utover ernæring og trening en stor interesse for moderne smertevitenskap og kritisk tenking. Til daglig sjonglerer han mellom disse fem jobbene:

Hans daglige arbeid handler i stor grad om å kartlegge individuelle behov og tilpasse det totale produktet deretter. For nye kunder gjøres dette gjennom å kartlegge styrker og forbedringsområder etter en nøye vurdering av et detaljert spørreskjema. Ikke minst handler det om å finne ut av fleksible, bærekraftige, og ikke minst effektive løsninger som fungerer for deg som kunde over tid, da dette er av høyeste viktighet for resultater nettopp over tid. Han er svært opptatt av å ikke fremme unødvendige restriksjoner og rigiditet.


Jon ivar smiseth instruktør technogym connected

Jon-Ivar Smiseth
Foredrag

Jon-Ivar er utdannet fysioterapeut og jobber til daglig på STERK Helse. Han har jobbet som personlig trener siden 2012. Hos STERK helse har han valgt å bruke sin kompetanse fullt ut som personlig trener.

Han er flink til å se helheten og behovene hos kundene, uansett nivå. I tillegg til å finne øvelser som passer deg er han også veldig moderne tankegang innen treningen. Med sin brede tverrfaglige bakgrunn har Jon-Ivar alle forutsetninger til å hjelpe deg mot dine mål, uansetter forutsetninger.


Kjetil larsen instruktør technogym connected

Kjetil Larsen
Foredrag

Etter mange års erfaring som fysioterapeut og personlig trener, har Kjetil i dag fokus på administrasjon og ledelse av STERK Helse AS. I tillegg til dette er han  ansvarlig for samarbeidet med utanningsinstitusjonen AFPT som utdanner treningspersonell på STERK.


Linus Årberg instruktør technogym connected

Linus Åberg
Foredrag og instruktør

 

Linus er deleier InMo medveten träning, som er et trenings- og helseforetak, grunnlagt i 2005 i Stockholm. Linus er utdannet ved Naprapath University (2003) og Sling Training. Og holder i dag forelesninger om belastningsergonomi og anatomi om PT-trening.

Linus brenner for å hjelpe mennesker med trening ved å forbedre og rehabilitere nedsatte funksjoner og skader. For ham er det viktig å jobbe i et team med godt trente kolleger som kan utfylle hverandre for å hjelpe kunden på best mulig måte. Han er stolt av å være en del av Qicrafts kompetente utdanningsteam. Technogyms Easyline, Kinesis, Dap og Omnia, er hans personlige favoritter, da maskintypene tilpasser seg kroppen din og forholdene dine på en veldig god måte. Hans solide anatomievner vil være nyttige for å forklare helheten av de mer komplekse maskinene i Technogym sin produktportefølje.


Frahad jabbari instruktør technogym connected

Farhad Jabbari
Foredrag

Farhad innehar stillingen som CEO i Qicraft Group og har jobbet i Qicraft siden 2013. Han kom fra SATS hvor han startet sin karriere som instruktør i 2001 og forlot rollen som administrerende direktør i SATS Sverige i 2013. Under sin tid i SATS har han praktisk talt samlet erfaring fra alle roller som eksisterte innen selskapet, fra instruktør og personlig trener til resepsjonen, medlemsrådgiver, distriktssjef og regionansvarlig. Han har jobbet for Nautilus som instruktør og personlig trener.

Han har sin bakgrunn i kampsportstrening og har vært aktiv i lang tid i idretter som Tae Kwon Do, Thai boksing og kickboksing. Han har vært aktiv i treningsindustrien siden 1998. Farhad er hardtarbeidende, målrettet og iherdig.


andreas skjetne instruktør foredrag technogym connected

Andreas Skjetne
Foredrag

Andreas er en meget erfaren PT med over 8.000 gjennomførte timer og som redaktør for Evolution har han vært med å bygge opp en av Norges største treningsblogger. Han er i dag Social Media Manager i EVO, med fokus på faglig innhold og digitalt salg. Målet er å gjøre det enkelt for folk flest å lykkes med trening. Andreas har sin utdannelse fra NIH, Bachelor, Fysisk aktivitet og helse og Personlig Trener. Salg og markedsføring er en stor del av hans hverdag, som redaktør for treningsbloggen Evolution med over 5000 daglige lesere har en skaffet seg unik kunnskap innen digitalt salg av trening.


Bjørn arild wisth instruktør technogym connected

Bjørn Arild Wisth
Foredrag

Bjørn Arild jobber som deputi CEO i Nordic Choice Hotels konsernledelse. Han kommer fra stillingen som partner og administrerende direktør i Hartmark Consulting, et av Norges ledende konsulentselskaper. Han har mer enn 14 års erfaring med rådgivning innen forretningsutvikling, strategi og ledelse for norske og internasjonale selskaper. Wisth er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og University of Wales.


Kjell Olav engen instruktør technogym connected

Kjell Olav Engen
Instruktør

Kjell Olav jobber til daglig som Sales Manager i Qicraft og har vært ansatt i selskapet siden 2008. Han er utdannet fysioterapeut, samt at han har en mastergrad i business and administration ved Handelshøgskolen BI. Ved siden av å være Sales Manager hos Qicraft, er han også ofte å finne på ulike treningssentre hvor han holder både kurs og foredrag. Han er også en populær sykkelinstruktør. I sykkelsalen er Kjell Olav er opptatt av mestringsfølelse og treningsglede, og dette danner bærebjelkene både i hans undervisning.


Kjetil borch instruktør technogym connected

Kjetil Borch
Foredrag og instruktør

 

Er roer på landslaget i roing og et av våre store OL håp i 2020, i Tokyo. Han har allerede bemerket seg innen denne idretten og sammen med Olaf Tufte, fikk han en bronse plass i OL 2016 i RIO i dobbelsculler. Han ble også verden mester, sammen med Nils Jakob Hoff, i samme båt i 2013.

Kjetil skal ha to instruktørtimer på årets Connected, både innenfor SPORT og SHAPE og her er det mye å lære når det kommer til roteknikk. Sammen med Oscar Helvig, har også Kjetil startet rokurs.no


Tiago Silva
Instruktør 

Mannen det er umulig å ikke elske innen Fitness. Energien til Tiago er elektrisk. Født i Brasil, sitter den livlige kulturen i hans røtter. Det er helt umulig å ikke bli smittet av hans lidenskap, energi og sjel. Tross hans eksentriske væremåte, vil han på magsisk vis presse deg nærmere målene du har satt dag. Hans motto er at du vil aldri kjenne grensene dine, med mindre du presser deg selv til dem. Til daglig er han er Master Trainer i Reshape, Rumble, Ride og Ride Live hos den suksessfulle Boutique treningskjeden 1Rebel

Believe in yourself. Know that there is something inside you. That is greater than any obstacle.

 

Se mer og meld deg på her:

Påmelding og timeplan Connected Experience 2020

Timebeskrivelse Technogym Connected

instruktrer-connected-experience-2020-qicraft