Innlegg

Fremtidens trening er allerede her

TekstNorberto Lacourt

FotoTechnogym

Kontakt oss
Kjell Olav Engen

Kjell Olav Engen

Sales Manager

+47 977 69 852

Tilkoblingsmuligheter, strømmetjenester for hjemmetrening, wearables, Virtual Reality sport og trening, samt mye mer. Alt dette finnes allerede, og den teknologiske utviklingen vil ikke avta med det første.

Treningsindustrien prøver stadig å henge med i den hurtig voksende, teknologiske utviklingen, som er i konstant endring. Technogym som er en pioner innen teknologi og treningsutstyr ligger allerede et hestehode foran konkurrentene. Treningstrendende spådd for 2019, viser at Wearables og treningsteknologi, Gruppetrening, og High Intensity Interval Training er trender som vil fortsette å vokse.

SWEAT IT London er et boutiquestudio som tilbyr treningstimer basert på HIIT-timer (høyintensiv intervalltrening), med stor suksess. Timene består av funksjonell trening som er relativt enkelt å utføre, kombinert med den nyeste teknologien innen produkter og tjenester fra Technogym.

Trender har en tendens til å skifte raskt i treningsmarkedet. Men Boutique-konseptet som kom tidlig 2000-tallet er en stadig voksende trend, som har kommet for å bli. Med stadig nye wearables og fremadgående teknologi, kombinert med HIIT-timer gjør disse Boutique-klubbene noe helt unikt for sine medlemmer.

Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer

Teknologi på sitt beste – usynlig, men en del av det hele

Treningstudioet SWEAT IT, har implementert friksjonsløse betalingsløsninger via mobil, hvor du booker deg inn på treningstimene og betaler. I tillegg kan du bestille og betale for PT, drikke og snacks i appen, og til og med kjøpe treningsklær. Kunden trenger aldri å sende e-post, ta med bankkortet eller melde fra om sin tilstedeværelse eller fravær. Alt håndteres automatisk og mobilen er din assistent helt enkelt. Det beste av alt, alt du trenger å gjøre er å laste ned Mywellness appen fra Technogym, opprette en konto og legge inn en betalingsløsning,for eksempel et bankkort.

Last gjerne ned Mywellness for bedre treningsresultater, gratis treningsprogrammer og overvåk dine treningsdata på en smart og enkel måte. 

Individbasert trening

Hva hvis det var mulig å i tillegg til å booke treningstimen du vil på, også få mulighet til å forhåndsbestille favorittmøllen under timen? Hva hvis du kunne koble til dine egne trådløse hodetelefoner slik at bare du og de andre på timen kunne høre musikken og treneren uten å forstyrre de andre som trener i treningsstudioet? Ikke nok med det. Hva om du kunne se effekten av treningen din, umiddelbart etter at treningsøkten var fullført? Hvordan du har utviklet deg siden sist, og få tilgang til eksklusive tilbud, konkurranser og annen relevant direkte på mobilen? Alt samlet på ett sted. I en app. Ja det er mulig.

Treningssenteret Nuffield City i London har virkelig forstått hvordan man kan bruke teknologi og trening på en måte som skiller dem fra konkurrentene.  Treningssenteret tilbyr noe som hittil er ganske unikt. De sørger for at treningen din blir en opplevelse hver gang, selv før du setter foten innenfor dørene.

Fremtidens trening er allerede her!

Last ned Mywellness for bedre treningsresultater, gratis treningsprogram og hold oversikten over din progresjon og dine treningsdata. Din beste digitale treningsvenn, helt enkelt.

Technogym er verdens ledende leverandør av treningsutstyr og tilhørende tjenester, og ligger langt foran når det kommer til teknologisk utvikling. Ønsker du å vite mer om ulike konsepter, tjenester eller produkter? Kontakt oss i dag.

Din personlige trener i lommen – Last ned Technogym Mywellness App