Pressemelding

SKY Fitness velger Qicraft / Technogym som eksklusiv utstyrsleverandør

TekstMari Hansen

Qicraft / Technogym og SKY Fitness har ingått et eksklusivt samarbeid, hvor Qicraft / Technogym er valgt som utstyrsleverandør til SKY Fitness sin videre vekstsatsning.

Qicraft / Technogym er en av de mest solide og veldrevne utstyrsleverandørene i Norge. De er fantastiske mennesker og de har en imponerende profesjonalitet gjennom hele organisasjonen. Qicraft er framme i skoa, og jobber likt som SKY. Technogym er dessuten et av verdens beste merker.

Helge Hundrei – eier SKY Fitness

 

Om SKY Fitness:

SKY Fitness er en av Norges raskest voksende treningssenterkjeder, med totalt 38 sentre fra Kirkenes i nord til Lillesand i sør. Hovedkontor for treningskjeden ligger i Fredrikstad. Hos SKY Fitness finner du førsteklasses utstyr, i moderne lokaler. Du finner også topp-sertifiserte personlige trenere, som kan bistå deg med å nå målene dine. Medlemmene velger oss på grunn av kvalitet, pris og forutsigbarhet (ingen binding, døgnåpent) – Helge Hundrei.

«Vi i Qicraft er stolte over å bli valgt til eksklusiv leverandør av Technogym sine produkter til Sky Fitness. De satser for fullt og er trygge på sitt produkt der de tilbyr rimelig trening for folk flest med markedets beste utstyr. Skykjeden har en sterk ledelse med klare målsetninger for lønnsom vekst og en franchise struktur som fungerer godt. Vi ser frem til et tett samarbeid og en spennende fremtid sammen med Sky Fitness»

Ronny Pettersen – Senior Account Manager Qicraft Norway

 

 

Om Qicraft / Technogym

Qicraft er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym, og Nordens ledende partner innen treningsløsninger og relaterte tjenester.

Qicrafts misjon og lederstjerne i alt vi gjør er  “Activating people”. Vår ambisjon er å hjelpe våre profesjonelle- og private kunder til å oppnå suksess gjennom å investere i helse og velvære.

Navnet Qicraft gjenspeiler markedet vi operer i, og våre ambisjoner. Qi står for energi og bevegelse, og Carft står for kvalitet og kompetanse.

Qicraft Norway er en del av Qicraft Group som består av Qicraft Norway, Qicraft Sweden, Qicraft Finland, Qicraft Estonia og Qicraft Finance.