Nyheter

Erimover og Qicraft inngår et samarbeid

Erimover og Qicraft, eksklusiv leverandør av Technogym treningsutstyr og tilhørende løsninger, inngår et samarbeid i det finske markedet. Technogym, er verdensledende innen design og produksjon av treningsutstyr og tilhørende løsninger.

Technogymkunder i Finland vil fra 01.01.2020 få opplæring i treningsutstyret og tilhørende løsninger, fra sertifiserte trener fra Erimover. For kunden vil dette samarbeidet gi en helt ny verdi, og gi muligheten for å tilby en mer motiverende og opplevelsesbasert trening.

«Vi i Qicraft har et konstant mål om å skape motiverende opplevelser, for våre kunder, med våre løsninger. Ved å inkludere kompetansen til Erimover, tilfører vi mer verdi til løsningene vi tilbyr, både for våre kunder og sluttbruker. Vi søker stadig nye måter å forbedre den totale opplevelsen til våre kunder, og dette er et sikkert skritt i den retning.» Farhad Jabbari – CEO Qicraft Group.

erimover logo

«Erimover og Qicrafts kultur, verdier og misjon er samstemte, hvilket er sentrale elementer for at samarbeidet skal fungere og videreutvikles til fordel for våre kunder. Samarbeidet er også en stor anerkjennelse for vårt dyktige og dynamiske team, og vi påtar oss ydmykt ansvaret for å trene kundene i alle løsninger fra Technogym» Mr. Joakim Berndtsson, Konsernsjef Erimover Group

Erimover er et privateid selskap og den største uavhengige utvikleren og tilbyderen av sports-, velvære- og treningssentre i Finland. Erimover Group sysselsetter i dag ca. 500 fagpersoner over hele landet gjennom Erimover og dets konsernselskaper Trainer4You, Fitra, HELT Global og Funcy Family.

qicraft technogym logo

Qicraft  er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym, og Nordens ledende partner innen treningsløsninger og relaterte tjenester. 

Qicrafts misjon og lederstjerne i alt vi gjør er å «aktivere mennesker». Vår ambisjon er å hjelpe kundene våre til å investere i lønnsom virksomhet og levere de beste resultatene innen helse og velvære. Navnet Qicraft gjenspeiler markedet vi jobber i og ambisjonene vi har: Qi står for energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse.