Nyheter

Qicraft Group kjøper utdanningsselskapet SAFE Education

TekstMariam Eltervåg Cissé

Qicraft styrker sin posisjon gjennom oppkjøp av det nordiske selskapet SAFE Education, et selskap med 25 års erfaring med utdannelse av sertifiserte personlige trenere, gruppetreningsinstruktører og ernæringseksperter.

Det er oss en glede å kunngjøre at Qicraft Group kjøper SAFE Education og deres utdanningsvirksomhet i Sverige og Norge fra SATS-konsernet. SAFE Education har en sterk merkevare i regionen, har et kompetent team av lærere og en veletablert virksomhet i Norden, noe som gjør dette oppkjøpet helt i tråd med Qicrafts langsiktige strategi.

Kompetanse er en av Qicrafts fem hjørnestener, og danner dermed en viktig del av Qicraft strategi for å kunne skap verdier for kunden. Det er stor etterspørsel etter utdanning og  ferdigheter, noe som betyr at Qicraft ønsker å møte det økende behovet for kunnskap om trening i bransjen.

– Vi er stolte av å starte denne reisen med SAFE Education for å videreutvikle selskapet, investere i utdanning og styrke vårt pedagogiske team. Vi vil investere langsiktig i SAFE Education for å utvikle nye og spennende produkter. Vi vil også bruke moderne teknologi for å skape et unikt tilbud for våre studenter og deltakere i fremtiden, sier Farhad Jabbari, CEO Qicraft Group.

SAFE og SATS har en lang og positiv historie sammen, og SAFE har vært med på å sikre kvaliteten på våre instruktører og PT-er. Fremover har vi bestemt at tilbudet om grunnleggende utdanning ikke vil være vår kjernevirksomhet, og dermed besluttet å selge SAFE. Vi vil i stedet fokusere og investere tungt i å utvikle våre PT-er gjennom pedagogiske byggeklosser, og jobbe tett sammen med alle PT-institusjoner i markedet. Til slutt er jeg veldig glad for at Qicraft kjøper SAFE og gir en positiv plattform og ambisjon for videre vekst.

Olav Johan Thorstad, CEO SATS/ELIXIA.

Etterspørselen etter kompetente personlige trenere vokser. I dag er rollen som en personlig trener et viktig yrke i helse- og velværebransjen. Qicraft ønsker å bidra til denne utviklingen i bransjen ved å utdanne flere personlige trenere, men også med sikte på sikre gode arbeidsforhold når du jobber som PT. Gjennom Qicrafts samarbeid med Friskvårdsforetagen, bransjeforeningen for Fitness and Wellness i Sverige, har helsefradraget for PT blitt mulig i markedet. Dette er en av mange trinn for fremtiden for å forbedre forholdene og mulighetene til yrket som en personlig trener.

Som en eksklusiv distributør til bransjelederen Technogym ser Qicraft også en sterk utvikling mot erfarings basert opplæring, kalt Formats, digitale gruppetreningstimer. Opplæring basert på individets motivasjon og avledet av digitale løsninger, men hovedsakelig basert på instruktørens kunnskap og coaching. Utdanning av instruktører er den eneste måten å levere og sikre en god kundeopplevelse.

Økende forespørsel til oss som partner er et faktum i dag og ikke bare av våre kunder, men spesielt av sluttbrukeren eller medlemmene av helseklubber. Gjennom oppkjøpet av SAFE Education ser vi et stort potensial og mulighet til å møte dette behovet og skape et eget utdannelses team for å sikre høy kompetanse og evne til å levere den beste opplevelsen av våre løsninger til våre kunder, men enda viktigere for kundene sine.

Farhad Jabbir CEO Qicraft Group.

Om SAFE Education

SAFE Education er et utdanningsselskap som er aktivt i Norden. Vi har utdannet personlige trener, gruppetrenings instruktører og ernæringsfysiologer i 25 år. I de senere årene har tusenvis av mennesker blitt utdannet og vi vet at mer en 90% har fått jobb etter utdanningen. Vår visjon er å hjelpe flere mennesker til å føle seg bedre, og dette bekrefter deltakerne at vi lykkes. Vi hjelper dem med å utvikle, tørre og føle seg vellykket. Våre lærere har en lidenskapelig forpliktelse i deres oppdrag.

Om Qicraft

Qicraft er Nordens ledende partner for Technogym treningsutstyr og relaterte tjenester. Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder med å investere i lønnsom virksomhet og levere de beste resultatene i helse og velvære. Navnet Qicraft gjenspeiler markedet vi jobber i og ambisjonene vi har: Qi står for energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse. Vårt oppdrag er å aktivere folk og veilede oss i alt vi gjør.

 

For spørsmål angående dette, ta kontakt med Farhad Jabbari, CEO Qicraft Group

Kontakt oss
Farhad Jabbari

Farhad Jabbari

CEO Qicraft Group

+46 (0)8 441 87 80