Innlegg

Trening som gir resultater

Kontakt oss
Kjell Olav Engen

Kjell Olav Engen

Sales Manager Nordic Sales

+47 977 69 852

Mange sier at det er treningsøktene det ble noe av, som kun er det som teller. Det stemmer, men bare til en viss grad.

Tid er noe de fleste av oss ser på som en av dagens mest verdifulle ressurser.
Og det er er nettopp mangelen på tid som har bidratt til å presse treningsrutinene våre til å bli kortere. Som en følge av dette, leter treningsindustrien stadig etter nye metoder for å tilby best mulig resultater på kortest mulig tid.

HIIT og TABATA er delvis resultater av atferdsendringene våre knyttet til hvordan samfunnet generelt utvikler seg. Å kunne trene hvor som helst, når som helst, er også noe vi kan gjøre i dag, egentlig helt uhindret takket være digitaliseringen. Gruppeinstruktører og personlige trenere, bærer vi nå rundt med oss til en hver tid, hvor de alltid er tilgjengelige. I mobilen, i klokker eller via andre typer såkalte wearables.

Uansett hvor erfaren du er når det kommer til egen trening, vil det alltid være hyggelig å bli veiledet, motivert og coachet av en profesjonell trener, enten i treningsstudioet eller digitalt. Det er nettopp det skillet mellom det digitale og det fysiske som vi gjennom våre digitale løsninger visker ut.
Appel watch technogymPrøv det selv, last ned Mywellness for bedre treningsresultater, gratis treningsprogrammer og få en oversikt over alle treningsdataene dine.
Din beste digitale trener ganske enkelt.Sweat it London – Skillrun Class

Relaterte produkter

Technogym

Les mer

Ekspress gruppetime på treningsstudio

Boutiquestudioet SWEAT IT i London tilbyr sine kunder HIIT-timer på 30 min. Dette er egentlig ikke et nytt fenomen. Det er flere treningssenter i Norge som også tilbyr dette på timeplanen. Den store forskjellen nå, er at effektiviteten har økt takket være forbedrede tekniske løsninger. I dag kan du se effekten av treningsøkten i sanntid og umiddelbart evaluere resultatene dine.

SWEAT IT tilbyr også tips og ferdige programmer som medlemmene deres kan gjøre hjemme eller på ferie. Flere og flere treningssentre har endelig innsett at de beste kundene er de som faktisk får resultater og oppnår sine mål. Dette betyr at senteret må være tilgjengelig selv utenfor treningsstudioets fire vegger. Hvor motiverende føles det ikke som PT, at kunden din har lykkes med treningen gjennom hele sommerferien? Og du kan følge med på treningsøktene, resultater og komme med feedback, alt via MyWellness app. Som kunde blir det ekstra motiverende å logge all aktivitet i ferien, for å stolt kunne vise treneren at du tar din helse på alvor.

Du kan enkelt registrere din aktivitet innendørs og utendørs med MyWellness app. Når som helst og hvor som helst.

Trening som gir resultater

Hva skal jeg trene? Hvor lenge? Hvilken trening er best? Mest effektiv? Tidsbesparende? Vanlige spørsmål som er utrolig vanskelig å svare på gjennom generelle anbefalinger. Alle har forskjellige mål med treningen sin … eller?

Trening med mening, technogym

Photo by Maarten van den Heuvel

For å få resultater, enten det handler om vektøkning, vekttap, bedre helse eller økt velvære, bør du ha en plan og et mål med treningen.

Vi gir deg tre tips for hvordan du bedre kan lykkes med din trening:

  1. Kortsiktige mål. Noen få mål som du kan eller vil endre relativt enkelt, noe som igjen fører til at du på sikt kan nå dine langsiktige mål. Stå opp tidligere, gå til sengs tidligere, spis en bedre frokost, og legg treningen din inn i kalenderen.
    Vil du løpe maraton? Begynn med å løpe i stedet for å tenke på hvilke øvelser som vil gjøre deg til en bedre løper. Vil du gå ned i vekt? Begynn med å øke treningsmengden, i stedet for samtidig å endre kostholdet, sove og kjøpe nye treningsklær. Vanligvis kommer det andre automatisk med på kjøpet, bare du begynner å bevege deg oftere. Det kan virkelig være hva som helst, men det skal være noe spesifikt og ikke tidsbegrenset. Dette er noe som skal være gjennomførbart, dvs. innstill deg selv på ideen om at dette blir en endring for resten av livet.
  2. Langsiktige mål. Hvorfor trener du? Vær ærlig mot deg selv, og tenk smart. Målene bør være oppnåelige, selv om det blir en vanskelig reise. Her er det også viktig å være så spesifikk som mulig fordi endringer krever fokus og utholdenhet. Å ha flere mål resulterer ofte i unødvendig stress som motvirker hele endringsprosessen.
  3. Start! Å vente på «det rette øyeblikket» kan føre til at en hel livstid passerer, uten at noen endring overhodet har skjedd.. Det er ingen «Jeg skal bare …»  som skal stå i veien.

Last ned Mywellness for bedre treningsresultater, gratis treningsprogrammer og få en bedre oversikt over resultater og progresjon. Din beste digitale treningstrener ganske enkelt.