Nyheter

SKILLTOOLS – All the tools you need

Få maksimalt ut av din trening fra start til slutt

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Technogym lanserer SKILLTOOLS™ KIT. Et sett med utstyr utviklet og designet for å gi deg de rette forutsetninger for å oppnå progresjon i treningen – på en trygg og sikker måte.

For å oppnå best mulig progresjon i treningen er bevegelighet, stabilitet, eksplosivitet og styrke viktige egenskaper å utvikle og forbedre. SKILLTOOLS KIT gir deg denne mulighet, med stor variasjon og mange ulike verktøy.

BEVEGELIGHET

Bevegelighet er nøkkelen til å sikre at utførelse du gjør er effektiv. SKILLTOOLS KIT inneholder utstyr designet for å bhjelpe deg forbedre bevegeligheten i din trening.

STABILITET

Stabilitet er en av grunnpilarene i SKILL ATHLETIC TRAINING og utgjør en viktig del i all din trening. SKILL TOOLS gir deg mulighet å utvikle og forbedre din stabilitet og kjernemuskulatur.

 

EKSPLOSIVITET OG STYRKE

Med SKILL TOOLS kan du utfordre og utvikle både din eksplosivitet og styrke, noe som er grunnleggende for alle idrettsutøvere.

 

HURTIGHET OG STYRKE

Dersom du ønsker å øke evnen ved raske oppbremsinger etterfulgt av raske akselerasjoner i en ny retning, kan SKILL TOOLS hjelpe deg på veien. Du kan bruke dem uansett hvilken treningsform du ønsker å utvikle deg innen.

Relaterte produkter
SKILLTOOLS

TechnogymSkill line - SKILLTOOLS

Les mer