Nyheter

SKILLROW APP 2.0 – Oppgradert og forbedret

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

Ny og forbedret versjon av SKILLROW APP.

Skillrow app versjon 2.0 tar innendørs rotrening til neste nivå. Du kan enkelt koble romaskinen til appen enten du er hjemme, på treningssenteret, alene eller på time.

Skillrow app er en innovativ, digital løsning som gir deg en mer realistisk og engasjerende innendørs roopplevelse. Du kan enkelt koble telefonen til romaskinen og trene som en profesjonell utøver enten alene eller i gruppe. Du kan utfordre andre utøvere i engasjerende konkurranser eller få tilgang til ulike treningsprogrammer som er utviklet i samarbeid med olympiske idrettsutøvere, pluss mange flere unike funksjoner.

Skillrow app 2.0 oppdatert april 2019.

Appen er nå tilgjengelig i en ny, oppgradert versjon, Skillrow app 2.0. Den oppgraderte appen lar deg tilpasse treningen din ved å stille inn serier og hviletid, samtidig som den måler hjertefrekvens. Videre gir appen deg treningsdata i form tilbakemeldinger og resultater underveis i treningen. Tren som en eliteutøver med den nye appen og alle dens funksjoner.

skillrow app

Den oppgraderte versjonen lar deg lage dine egne treningsprogrammer, hvor du selv setter deg mål og lager en rutine for å nå målet. Du kan selv teste din fremgang underveis ved å delta i ulike rokonkurranser. Du kan forbedre din teknikk, ved å følge tips fra noen av de beste trenerne i verden og velge om du ønsker å jobbe med  kraft, motstand, eller fart. Appen sporer resultatene dine og gir deg en   oversikt i sanntid over dine prestasjoner, noe som igjen gjør det enkelt å oppnå progresjon. Den nye appen gir deg en detaljert analyse med mer data enn du kan forestille deg.

Hva er nytt ved den oppdaterte appen?

  • Mulighet for å skreddersy ditt eget, personlige treningsprogram.
  • Nytt grensesnitt gir deg enda mer data enn tidligere på fremvisning av dine treningsresultater og viser de i nåtid.
  • HR-overvåking som overvåker hjertefrekvensen under trening og gir deg live tilbakemeldinger på skjermen.

Mer informasjon om Skillrow app:

Last ned appen her: