Pressemelding

Technogym offisiell leverandør til Brasil og Russlands landslag i VM 2018

TekstAnne Kristiansen

FotoTechnogym

Vi er stolte over å kunne fortelle at Technogym er valgt som den offisielle leverandøren av treningsutstyr til Brasil og Russlands landslag i VM 2018.

Technogym, verdensledende innen trening, velvære og atletiske treningsprodukter og digitale løsninger, vil være den offisielle leverandøren av treningsutstyr, digitale løsninger og ekspertise til brasiliansk «Seleção» og det russiske landslaget til VM. For å effektivt støtte fotballstjernene i trening, vil Technogym tilby de mest innovative treningsproduktene produsert av Technogym, takket være Technogyms mangeårige kompetanse innen førsteklasses elitutdanning.

 

 

Atletisk ytelse er et viktig krav som virkelig kan gjøre en forskjell i en kort og høy intensitetshendelse som VM. Brasilianske fotballspillere vil ha et treningsanlegg utstyrt med de mest avanserte Technogym-løsningene i Granja Comary i Teresopolis, samt på treningsleirene i VM i Sochi (Russland). Russiske spillere vil ha et dedikert treningsanlegg i Novogorsk, samt i deres midlertidige treningsleir i Østerrike, med et utvalg av det nyeste og mest innovative Technogym-utstyret for atletisk trening.

 

 

I den den skreddersydde løsningen for trening av styrke, fleksibilitet og rehabilitering underveis i VM inngår produktserien SKILL LINE – som en av Technogyms nyeste innovasjoner, utviklet for atletisk trening og dets spesifikke behov. I SKILL LINE-serien  inngår produktene SKILLRUN, SKILLBIKE, SKILLROW og SKILLMILL tredemølle, en unik løsning for kondisjon og styrketrening på et og samme treningsapparat. I tillegg til SKILL LINE, vil de tilpassede treningsanleggene til landslaget også ha produkter fra EXCITE og SELECTION-serien

 

 

Alt av Technogym-utstyr kommer til å være fullt integrert med Mywellness® Cloud, Technogys digitale plattform. Slik at utøvere kan følge opp trening både innenfor og utenfor treningsanlegget, samt å holde oversikt over personlige treningsprogrammer digitalt.

 

 

Samarbeidet med det brasilianske og russiske fotballaget bekrefter igjen Technogym sinposisjonering som referanse og merke for den globale treningseliten. Technogym har vært den offisielle leverandøren av de syv siste olympiske lekene: Sydney 2000, Athens 2004, Torino 2006, Beijing 2008 London 2012, Rio 2016 og Pyeongchang 2018, og også noen av de mest prestisjefylte nasjonale og internasjonale fotballklubber som Juventus, Inter , Milan, Chelsea FC, Paris St. Germain.

Relaterte produkter
SKILLRUN

TechnogymSkill line - SKILLRUN

Les mer