Artikkel

Superior Results Faster

TekstCaroline Wallander

FotoTechnogym

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Nå dine treningsmål raskere

Vi har alle forskjellige mål med treningen vår. Noen vil bli sterkere, andre vil kunne løpe raskere, hoppe høyere eller bare få mer energi til hverdagen. Uansett hvorfor du trener, vil vi hjelpe deg med å nå treningsmålene dine raskere.

Technogym tilbyr bedrifter og enkeltpersoner verdens mest komplette utvalg av treningsutstyr. Alt fra treningsutstyr, som kondisjonsmaskiner- og styrketreningsapparater til funksjonell trening og ulike gruppetreningskonsepter.

Hvorfor bør du velge Technogym?

  • Kvalitet i verdensklasse. Technogyms produkter er resultatet av flere tiår med erfaring. Mange av produktene er utviklet i nært samarbeid med idrettsutøvere og trenere på det aller høyeste nivået. I tillegg kan Technogym være stolte over å ha blitt valgt som den offisielle leverandøren for de seks siste OL. Hvis du velger et Technogymprodukt, kan du være sikker på at du trener på utstyr av høyeste kvalitet, akkurat som en eliteidrettsutøver.
  • Avansert digital teknologi. Technogym ønsker å tilby deg den best tenkelige treningsopplevelsen. Med Technogym Live -plattformen får du mulighet til å utforske en helt ny, og engasjerende treningsverden.  Technogym Live tilbyr live og on-demand treningsøkter og gruppetimer, i tillegg til virtuell utendørs trening, treningsrutiner, øvelser og ren underholdning, alt basert på det som motiverer deg. Som privatperson kan du laste ned Technogym App. Technogym appen gir deg et bredt spekter av on-demand-treningsvideoer, din egen virtuelle personlige trener og skreddersydde treningsprogrammer som passer deg og dine behov.
  • Fantastisk brukervennlighet. Det skal være enkelt å trene. Brukervennligheten til produktene er utrolig høy, og mange ganger er alt du trenger å gjøre, å trykke på en knapp  for å komme i gang med treningen.
  • Innovativ italiensk design. Treningsutstyret fra Technogym kjennetegnes av høy kvalitet, tidløst  og funksjonelt design, utviklet for å passe inn i ethvert miljø. Den eksklusive produktserien Personal Line er f.eks. resultatet av et samarbeid mellom Technogym og den anerkjente arkitekten og designeren Antonio Citterio. Han har tidligere bl.a. jobbet med de kjente merkene Hermés og Vitra møbler.

Technogyms produkter er designet for alle typer brukere, fra nybegynnere til profesjonelle utøvere. Her er noen av de mest populære produktene:

Med Technogym Bike treningssykkel og Skillrow romaskin kan brukerne for eksempel finpusse sykkel- og roopplæringen.

Technogym Bike treningssykkel trimsykkel mosjonssykkel ergometersykkel
Relaterte produkter
Technogym Bike

TechnogymTechnogym Training - treningsmaskiner for hjemmet - Technogym Bike

Les mer
Relaterte produkter
SKILLROW

TechnogymSkill line - SKILLROW

Les mer

Om målet er å gå ned i vekt, eller helt enkelt å bare holde seg i form, tilbyr Technogym flere ulike tredemøller, for eksempel «best i test» tredemøllen MYRUN.

Treningsmaskinen UNICA har takket være sitt smarte design blitt en moderne klassiker som mange drømmer om å ha hjemme, på kontoret eller i feriehuset. UNICA er en multifunksjonell treningsmaskin for ditt hjem, bygd med samme materiale og holdbarhet som profesjonelt treningsutstyr.

Unica treningsmaskin apparat technogym

 

Takket være sitt brede utvalg av treningsutstyr og tilhørende løsninger kan Technogym hjelpe deg å nå dine treningsresultater raskere.