Artikkel

Mine første 30 dager med Technogym Bike

Technogym Bike gir meg treningsmotivasjonen jeg trodde jeg hadde mistet og har gitt meg den gode treningsflyten tilbake

Møt Mitzy, en 39 år gammel interiørdesigner som bor med sin mann og sønn i Milano.
Da min mann, Luca, for en stund siden fortalte meg om Technogym Bike, husker jeg at jeg tenkte, for et kult konsept. Jeg har alltid tidligere vært aktiv, men den siste tiden har jeg hatt veldig liten tid til å trene. Jeg prøver hele tiden å sjonglere arbeidsoppgaver med hus og hjem, helse og samtidig oppdra et barn. De få gangene jeg har hatt tid, har jeg forsøket å komme meg ut for en rask løpetur. Alltid alene, uten en trener, og uten det sosiale man får ved å løpe sammen med noen andre, da det krever for mye planlegging. Det er lenge siden jeg har fått trent slik jeg skulle ønske.

mine 30 dager med technogym bike

Når det gjelder kondisjon, elsker jeg gruppetrening. Den sosiale energien ved gruppetrening gir meg ekstra motivasjon. Det kom til et punkt da jeg følte meg frustrert over hvor liten tid jeg hadde til trening. Så for omtrent en måned siden bestemte jeg meg for å ta grep, og jeg valgte å kjøpe Technogym Bike. Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente, men gledet meg til å få den hjem til huset. Min favoritt når det kommer til trening, er intense økter hvor jeg kan være følelsesmessig involvert. Jeg liker også å kunne velge timene ut i fra musikksjanger, da musikk er en stor motivasjonsfaktor for meg.

technogym bikeJeg koblet opp Technogym Bike, og logget inn på Live-kontoen min. De første timene jeg valgte, hjalp meg med å lære stående posisjoner på pedalene, bevegelser med armene og ulike øvelser med vekter på sykkelen. Sykkeltime etter sykkeltime, takket være støtten fra treneren og onlinesamfunnet, gikk jeg fra å ikke klare å fullføre klassen til å være svært tilfredsstilt med egen innsats og treningsøktene mine.  I tillegg er det en enorm bonus å kunne trene hjemme akkurat når jeg vil. Etter en måned med Technogym Bike, har jeg gått fra å ikke ha tid til trening, til å trene nesten hver eneste dag. På hjemmekontor kjører jeg ofte Live-klasser i lunsjpausen min. Hvis jeg ikke rekker det, så kjører jeg on-demand timer på ettermiddagen. Alternativt står jeg opp veldig tidlig, før resten av huset våkner, og kjører en on-demand time. Lite gir en så god følelse som å ha utført dagens økt, før frokost. Jeg sparer veldig mye tid på ha sykkelen hjemme, den er alltid tilgjengelig, og treningen blir aldri kjedelig, da det hele tiden kommer nye timer og nye medlemmer.

De første 30 dagene med Technogym Bike gikk jeg virkelig inn for å virkelig gjøre dette, og komme tilbake i en god treningsflyt. Technogym Bike var virkelig helt perfekt, den fikk meg til å gjenoppdage gleden av å trene, og finne tilbake til den gode følelsen etter en god økt. Jeg følte meg bedre med meg selv, uten å stjele tid fra noe annet.

Det sosiale fellesskapet har jeg ikke opplevd noe annet sted

Technogym Bike har gjort at jeg har oppdaget og fått glede av det sosiale fellesskapet Technogym har startet. Jeg har selskap med mange andre mennesker fra hele verden. Ved en tilfeldighet ble jeg kjent med en jente fra London, og nå kjører vi de samme timene og gir hverandre styrke og motivasjon i treningen. Når jeg ikke har hatt tid til å kjøre Live-timer, går jeg inn på det sosiale nettverket, og velger On-demand timer som hun har delt med meg. Å alltid ha det fellesskapet med andre syklister, hjelper meg med å motivere meg til hele tiden å utføre nye treningsøkter. Etter en lang stund uten noen særlig rutine eller gode treningsøkter kan det være tungt å motivere seg til å ta den ekstra økten, og særlig hjemme. 


Relaterte produkter
Technogym Bike

TechnogymTechnogym Training - Technogym Bike

Les mer