Nyheter

Nytt i Technogym PURE-sortiment: Glute Builder Training og nye ikoniske maskiner

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

5 nye produkter

PURE  er den mest innovative frivektsbelastende serien på markedet. Serien tar utgangspunkt i Technogyms omfattende erfaring med idrettsprestasjoner på toppnivå.

Nå er 5 nye produkter tilgjengelig, som komplementerer de 15 maskinene som allerede eksisterer. Samtidig introduserer vi Glute Builder Training, som hever trenden med å bygge rumpe og lår til et helt nytt nivå. Det omfattende PURE-sortimentet gjør det mulig å velge utstyr som passer spesifikt til din virksomhet og skape treningssirkler med spesifikke program for nye målgrupper. Nye Glute Builder Training er et utmerket eksempel på hvordan innovasjon lokker nye kundegrupper, som vil forbedre sin kroppsestetikk.

Back to basics

 

De 5 nye produktene som Technogym introduserer dekker en blanding av klassiske øvelser, inklusive Hack squat det aller første utstyret som Nerio Alessandri, Technogyms gründer designet i sin garasje for 35 år siden og nye store trender i treningsindustrien.

  • HIP THRUST – redefinerer alles favorittøvelse. Den store plattformen med flere vinkler tilbyr tre ulike fotstillinger for diversifisert muskelaktivering. Den ergonomiske bekkenplaten åpnes med en enkelt vridning og minsker uønsket trykk på bekkenet.
  • STANDING ABDUCTOR – Videreutvikle din rumpetrening med frivektsutstyr. PURE Standing Abductors skreddersydde «physio cam» og festene for elastiske bånd gjør at man får optimal muskelaktivering gjennom hele bevegelsen. De store putene og håndtakene garanterer overlegen komfort slik at ingen ytterligere justeringer behøves.
  • HACK SQUAT – gir deg alle fordelene med knebøy uten de potensielle nedsidene. Den automatiske sikkerhetslåsen og den ekstra store fotplattformen gjør at du trygt kan utføre flere varianter av knebøy og utfall. Bruk festene for elastiske bånd for å finjustere motstanden etter dine spesifikke behov.
  • PULLOVER – den fullstendige øvelsen for overkroppen. PURE pullover har en gjør det trygt og enkelt å fordele belastningen gjennom hele øvelsen. Et enkelt startpunkt med flere håndtak gjør at den kan benyttes av brukere med varierende grad av bevegelighet.
  • SEATED CALF – PURE Seated Calf fokuserer i motsetning til andre maskiner og øvelser, spesifikt på soleusmuskelen. Den finjusterte biomekanismen gjør at den mekaniske spaken på føttene blir stabil og stiv. Resultatet er et sterkere, tryggere og totalt sett mer effektivt press. Det fungerer perfekt sammen med PURECalf for å utvikle muskelen som er blant de vanskeligste å trene opp.


Vi har innovasjon i vårt DNA

I tråd med Technogym engasjement for innovasjon er bevegelsesbanene i PURE resultatet av detaljerte biomekaniske undersøkelser. Målet er å definere den beste balansen mellom naturlig bevegelse, sikkerhet og maksimal muskelaktivering. Forskningssenteret ved Technogym har testet forskjellige brukere på hver maskin for å sikre en jevn arbeidsbelastning gjennom hele bevegelsesbanen. Det gir en optimal opplevelse og treningsaktivering.

Ergonomiske og visuelle markeringer leder brukerene til rett treningsposisjon for å sikre maksimal effektivitet. PURES spesielle puter med høy tetthet garanterer maksimal stabilitet og komfort under treningen. Putene gir en reduksjon av trykk på ryggen med opptil 35%  sammenlignet med andre puter. De presist plasserte riflede håndtakene sikrer et maksimalt grep og  forhindrer sidelengsforflytninger. Det sikrer at man får en jevn arbeidsbelastning gjennom hele bevegelsen.

Integrert teknologi

PURE- serien er også helt integrert i Technogyms digitale ekosystem. Når medlemmene laster ned MyWellness-appen kan de se treningsvideoer, kontrollere treningsprogrammene sine, legge til øvelser manuelt og holde orden på alle aktiviteter. Alle maskiner har QR-koder, som  brukerene kan skanne og få umiddelbar veiledning til hvordan de skal bruke apparatet.