Artikkel

Let`s Move For a Better World 2023

FotoTechnogym

«Let`s Move For A Better World» utfordrer treningssentre over hele verden til å delta på å bekjempe passiv- og inaktiv livsstil. Kampanjen er også et tiltak for å motivere treningssenterets egne kunder til å bevege seg mer.

 

Hvorfor delta? 

Kampanjen er et tiltak for å skape engasjement blant eksisterende kunder, og øke følelse av fellesskap og treningsglede på treningsenteret. Basert på tidligere kampanjer ser vi at kampanjen også fungerer godt for å tiltrekke nye kunder.  

  • I løpet av kampanjeperioden økte besøk i gjennomsnitt med 26%.
  • Antall kunder økte i gjennomsnitt med 15%.
  • 91% av deltakerne ønsket å delta på kampanjen igjen.

Let’s Move For a Better World 2023 from Technogym on Vimeo.

Formålet med "Let`s Move For a Better World" er å oppmuntre mennesker til å bevege seg, og redusere helserisiko som forårsakes av inaktiv livsstil. Ved å delta på kampanjen synliggjøres fokus på folkehelsehelse, samtidig som en fremmer trivsel og miljø blant deltakere. Les mer om kampanjen i Technogyms presentasjon.

 

Let’s Move 14.-31.3.2023

Registrer deg innen 01.03

Hvordan delta?

REGISTRER DEG HER

Påmelding til konkurransen må gjøres innen 1 mars 2023.
Treningssentre som bruker Technogyms digitale tjenester som Mywellness Cloud eller gruppetreningskonsepter som Group Cycle, Biocircuit, SkillBike Class, SkillRun Class, SkillRow Class, SkillX eller TeamBeats kan delta på kampanjen.
Technogym challenge-lisens er også et krav for å delta på kampanjen. Hvis du ikke har dette enda kan du få det gratis ved å kontakte din Technogym-representant. Deltakere blir med på utfordringen via Mywellness Cloud, og vil deretter kunne innsamle MOVE-poeng til treningssenteret ditt.

KAMPANJEPERIODE 2023
Utfordringen starter 14 mars og avsluttes 31 mars.

 

HVA KOSTER DET?

For medlemmer er det gratis å delta på utfordringen, og for treningssenteret er deltakeravgift 2708 NOK + mva. Dette inkluderer en standard markedsføringspakke som inneholder 50 gule "Let's Move For a Better World" t-skjorter. I tillegg får du tilgang til en digital markedsføringspakke som kan brukes i sosiale medier. Dette mottas på e-post etter fullført registrering.

Hvordan belønnes MOVE-poeng?

Treningssentre som har samlet mer enn 3.000.000 og 7.000.000 MOVE-poeng vil motta en Technogym-produktpakke. Det prisbelønte senteret  kan selv gi prisen til en utvalgt veldedighetsorganisasjon. Organisasjonen som vil motta premien må velges ved begynnelsen av kampanjen.

Hvordan kan treningssentre delta? 

Alle medlemmer ved påmeldte fasiliteter kan delta på bevegelsen. Treningssentre kan delta på utfordringen dersom de er registrert i Mywellness® Cloud-systemet. Kunden vil deretter kunne samle MOVE-poeng gjennom treningsprestasjoner, som gjøres i Mywellness-applikasjonen eller via Wellness-nøkkelen. MOVE-poeng inkluderer:

  • Øvelser utført i treningsstudioet med utstyr som er integrert i Technogyms mywellness (f.eks. Biocircuit, Unity eller Unity Mini-skjermutstyr eller øvelser lagret via Unity-terminalen).
  • Øvelser gjennomført i Technogyms gruppetreningskonsepter (f eks TeamBeats , Group Cycle, SkillRow, SkillRun,SkillBike Biocircuit, SkillX)
  • Apper som bruker tredjeparts GPS når de er koblet til kundens Mywellness skykonto (f.eks. Strava, MapMyFitness, RunKeeper, Polar, Garmin, FitBit)

Maksimalt antall MOVE-poeng per bruker er 2000/dag.

 

REGISTRER DEG NÅ!