Biocircuit - effektiv sirkeltrening

Et sirkeltreningskonsept som tilpasser seg etter deg, uavhengig av treningsmål. Sirkelen gir en personlig og veiledet opplevelse, der alle innstillinger og justeringer skjer automatisk.

Tilpasset trening

Det finnes to forskjellige varianter av Biocircuit. Velg det formatet som passer ut fra dine behov.

Start moving

Føl deg bedre og få mer energi gjennom økt muskelstyrke og forbedret holdning.

Lose weight

Øk metabolsk omsetning, forbrenn flere kalorier og øk din muskelmasse.

Tone your body

Få bedre muskelmasse ved å bygge opp postural muskulatur og fleksibiliteten i ledd.

Stay young

Sikker styrketrening som øker energi og styrker skjelettet.

Boost performance

Prestasjonstrening med høy intensitet for økt muskelkraft.

Medlemsreisen

En innlogging

Brukere logger inn på Mywellness-kiosken for å starte treningen. Deretter velger de treningsprogram, og blir guidet til deres første stasjon eller til ventelisten. Hver bruker kan starte fra hvilken som helst tilgjengelig treningsstasjon.

Under økten

Hver treningsmaskin er forhåndsinnstilt med spesifikk belastning og treningstid. Brukere vil alltid kunne endre hastighet, helling og vekt.

Adaptive innstillinger

Styrketreningsmaskinene justerer automatisk setet og bevegelsesbane for sikker og effektiv utførelse. Når øvelsen er ferdig blir brukeren guidet til neste stasjon, og får en spesifikk hviletid for å flytte seg.

Alltid veiledet

Treningsøkten består av to runder i sirkelen. Ved treningens slutt kan brukeren se sine resultater i Mywellness-kiosken, eller i Technogym-appen. Her kandu sende push-varsler, meldinger eller tilpassede kampanjer for å motivere medlemmer til å fortsette å trene i sirkelen.

En effektiv og automatisert løsning

Guidet onboarding

Den nye Mywellness-kiosken forvandler Biocircuit til en personlig opplevelse med eller uten trener til stede. Den intuitive introduksjonen illustrerer Biocircuits fordeler, og veileder brukere til å velge riktig program. Tooltips hjelper brukere å  tilpasse treningen sin, se resultater og kommende milepæler å strekke seg etter. I tillegg fungerer den nye Mywellness-kiosken som en sekundær skjerm som viser brukere hvilken stasjon de skal gå til neste.

Tilpasset trening

Gjennom treningskalibrering evalueres hver enkelt brukers kondisjonsnivå, som skaper en selvstyrt prosess. Dette gir brukeren fordelen av å gjennomføre trening og evaluering på én og samme tid.

Personlig tilpasning på nytt nivå

Biocircuit benytter omfattende teknologi og data som samles inn over flere år, og resulterer i automatisk tilpassede innstillinger og parametere basert på hver enkelt bruker. Automatisk progresjon og regresjon vil aktiveres av AI, og veileder personer til sikre belastningsøkninger, raskere tempo eller nivåendring på motstand.

Bedre medlemshåndtering

Følg opp og veiled brukere før og etter trening. Skap en mer personlig treningsreise gjennom å automatisere e-poster, push-varsler og andre kommunikasjonsmidler underveis i medlemsreisen.

Tilpassede programmer med Biocircuit+ appen

Lag egne programmer

Med Biocircuit+ App kan trenere kopiere programmer fra Biocircuits bibliotek, og tilpasse navn, bilde og beskrivelse for å lage egne forhåndsinnstilte treningsøkter.

Tilpass globalt

Trenere kan også bruke sin kunnskap til å tilpasse eksisterende programmer med forskjellige parametere for hver enkelt treningsmaskin (motstand, belastning osv.)

Publiser

Tilpassede programmer som trenerne har laget kan publiseres og tilgjengeliggjøres for alle brukere.

Skreddersy individuelt

Trenere kan også justere programmets globale parametere for å lage skreddersydde økter til enkeltbrukere.

Biocircuit ulike oppsett

Biocircuit™-miljøet er en komplett treningsopplevelse med distinkte overtrekk og gulvoppsett. Det finnes tre forskjellige gulvoppsett for Biocircuit, som inkluderer strukturelle komponenter for håndtering av strømkabler og enkel tilgjengelighet.

Kondisjon & Styrke sirkulær layout

Gulvareal: 63,6 kvadratmeter, diameter: 9 m

Kondisjon & Styrke rektangulær layout

Gulvareal: 55,2 kvadratmeter (6×9,2 m)

Styrke - kun rektangulært oppsett

Gulvareal: 55,2 kvadratmeter (6×9,2 m)

Tilpasset oppsett

Biocircuit kan integreres i en eksisterende lokal i flere forskjellige tilpassede kombinasjoner uten å måtte installere gulv.

BIODRIVE

Styrketrening som tilpasser seg deg

Nøkkelen til å levere individuelt tilpassede treningsøkter er Biodrive™.

Eksklusivt for Biostrength-serien av utstyr, styres den intelligente enheten av programmet og tilpasser seg spesifikt til hver bruker.

 

Biodrives patenterte teknologi kan balansere alle faser av bevegelsen, både konsentrisk og eksentrisk. Det betyr at motstand og tempo optimeres for maksimal effektivitet og sikkerhet, avhengig av individuelle behov og mål.

Hva sier kundene våre?

Se noen av våre referansekunder

Spenst Trysil

I juni 2023 ble Biocircuit fra Technogym en sentral del av introduksjonsprogrammet ved Spenst Trysil. Siden oppstart har sirkelen skapt raskere progresjon blant nye medlemmer, samt en kortere vei fra introduksjon til tegning av medlemskap.

Kockum

Kockum Fritid valgte det automatiserte sirkeltreningskonseptet «Biocircuit» for å kunne tilby en moderne og tilgjengelig treningsmetode til nye medlemmer. 

 

 

Air Cargo Logistics

Målet til Air Cargo Logistics var å gjøre trening mer tilgjengelig i hverdagen, og skape en enklere og kortere vei til fysisk aktivitet. Derfor valgte de Biocircuit fra Technogym, kombinert med funksjonell- styrke og kardioutstyr.

 

Vikersund

Helsepersonellkommisjonen har  konkludert med at det er flere mangler knyttet til fremtidens helsevesen. Se hvordan Biocircuit har bidratt til å avlaste fysioterapeuter ved Vikersund Bad Rehabiliteringssenter AS.

 

Biocircuit styrketreningsmaskiner

LOWER BODY

Leg Press

Leg Curl

Leg Extension

Adductor

Abductor

UPPER BODY

Shoulder Press

Pectoral

Chest Press

Reverse Fly

Vertical Traction

Arm Curl

Arm Extension

LOWER BODY

Lower Back

Total Abdominal

Low Row

Biocircuit kondisjonsapparater

Run

Bike

Synchro

Mer informasjon? Kontakt oss gjerne

Spørsmål?
Vi svarer!

 

Med Qicraft-Technogym som partner leverer vi unike treningssentre med det aller beste utstyret og de mest imponerende treningsopplevelsene for sluttbrukerne. Vi er utrolig stolte av sluttproduktet som ble skapt gjennom et unikt samarbeid.

  • Tom Erik Oxholm
  • Eier av Family Sports Club Akropolis 
biocircuit-adaptiv-sirkeltrening-gruppetime-konsept-qicraft