Biocircuit - effektiv sirkeltrening

En sirkeltrening som tilpasser seg deg. Uansett hvilke treningsmål du har, vil du ved å velge trening med Biocircuit, komme deg dit. Sirkelen gir deg en personlig og fullt veiledet treningsopplevelse, hvor alle innstilinger og justeringer skjer automatisk.

To ulike opplevelser

Avhengig av ditt behov kan du velge mellom to ulike formater av Biocircuit.

Biocircuit

Biocircuit

Biocircuit er en tidsbasert treningssirkel som guider brukerne automatisk gjennom stasjonene uten ventetid etter at de har fått sitt personlige oppsett i sirkelen. Det finnes fem ulike programmer man kan utføre. Opptil 12 personer kan trene samtidig i sirkelen. Hver deltaker utfører alle øvelsene to ganger, hele sirkelen tar 30 minutter.

Biocircuit Free

Biocircuit free er en modulær sirkeltrening hvor apparatene også kan brukes frikoblet i tillegg som en serie. Du kan sette opp sirkelen slik du ønsker. Ønsker du for eksempel bare styrkeapparater i din treningssirkel er det ingen problem. Hver deltaker utfører øvelsene to ganger, hele sirkelen tar 22 minutter å gjennomføre.

 

 

Med Biocircuit Free har du også mange muligheter til å utnytte den patenterte Biodrive teknologiens enorme potensiale. Dette er spesielt gunstig for erfarne brukere eller helsepersonell som ønsker å bruke individuelt tilpassede øvelser. Du kan og utføre ROM og 1RM tester. 

Og lage egne treningsprogram til apparatene.

biocircuit free

Smidig og enkelt. Konfigurasjon av ny bruker på Biocircuit

Logg inn

Første gang en ny brukers skal trene med Biocircuit, må man gjennom en konfigurasjonstime med en trener. Oppsett starter med Biocircuit Kiosk hvor brukeren logger inn sammen med trener.

biocircuit cardio setup

Cardio oppsett

Treneren går igjennom alle kondisjonsmaskinene med den nye brukeren, og veileder og setter opp ønsket nivå, hastighet, incline med mer.

styrke setup

Styrke oppsett

Under styrkeoppsettet vil brukeren sammen med treneren finne de optimale innstillingene for hvert apparat, deretter utføres en isokinetisk test for å bestemme belastning for videre trening.

Sømløs brukeropplevelsen i Biocircuit sirkeltrening

log inn biocicruit

Logg inn

For å starte treningsøkten logger brukeren seg inn på Biocircuit Kiosken. Brukeren får opp sin plan og treningsøkt
(som ble satt opp sammen med trener i konfigurasjonstimen) og kan gå til første treningsmaskin og starte treningsøkten.

trening

Underveis

På hver stasjon, kan brukeren enkelt starte treningsøkten uten å logge inn. Kondisjonsmaskinene er forhåndsinnstilt på en hastighet og incline som gjenspeiler testen som er gjennomført med trener.

biocircuit

Adaptive innstillinger

Styrkeapparatene kjenner deg igjen og justerer automatisk sittehøyde og andre forhåndsinnstillinger lagret på din profil. Du kan om ønskelig justere motstand opp eller ned, men maskinene vil også forslå progresjon etter hvert som du blir sterkere.

biocircuit

Alltid guidet

Etter to runder i sirkelen er du ferdig trent. Underveis i økten gir apparatene deg feedback på hvordan du utfører øvelsen. Etter endt treningsøkt kan brukeren sjekke sine resultater  i sin mywellness app og sjekke resultater og fremgang.

Styrketreningsapparater i Biocircuit

Styrkeapparatene som inngår i sirkelen kan også brukes frikoblet eller som selvstendige apparater.

Kondisjonsmaskiner i Biocircuit

Du kan velge mellom tredemølle, sykkel eller Ellipsemaskin til din sirkel. det er mulig å kun velge en type eller kombinere.

Erfaringer fra våre kunder

Se noen av våre referansekunder

Hva gjør det unikt

Personlig opplevelse

Hver bruker får en personlig treningsplan hvor innstillinger og motstand er forhåndsdefinert basert på brukerens nivå og behov.

trygt, enkelt og sømløst

Innstillingene på apparatene er satt sammen med trener, hvilket sikrer at brukeren alltid har optimal og ergonomisk riktig sittestilling. Brukeren beveger seg sømløst fra maskin til masking gjennom hele økten.

differensier deg

Med Biocircuit kan du kjøre timer i sirkelen gjennom hele dagen og tilby dine kunder en effektiv og smart måte å trene hele kroppen.

lønnsom forretningsmulighet

Å investere i Biocircuit er mye mer enn å kjøpe et nøkelferdig format. En mulighet er å tilby det som en add on til allerede eksisterende medlemmer, ta betalt per gang (klippekort) eller selge det som lunsjtrening.

Mer informasjon? Kontakt oss gjerne

Sigve Christoffersen

FORMAT SALES SPECIALIST

Sigve har jobbet med salg og salgsledelse i seks år, og har vært i Qicraft siden starten av 2017. Han er løsningsorientert, engasjert og strukturert i sitt arbeid, og sammen med salgsteamet og ledelsen finner Sigve gode løsninger som er tilpasset enhver kunde. Sigve er også sertifisert innenfor ulike treningskonsepter, og er aktiv på fritiden.

sigve.christoffersen@qicraft.no

+ 47 419 34 040

Ronny Pettersen

senior account manager

Ronny har vært med helt fra starten av og har nå over 20 års erfaring fra bransjen og med Technogym treningsløsninger. De fleste vet hvem han er og det er ikke for ingen ting at han kjennetegnes som en «løsningsorientert gladgutt» Ronny vet å sette kundens behov i fokus og har vært med på å utarbeide totalløsninger for mange store treningssentre rundt i Norges land.

ronny.pettersen@qicraft.no

+47 918 83 276

STILL SPØRSMÅL
VI SVARER

Med Qicraft og Technogym som samarbeidspartner leverer vi unike sentre med det aller beste utstyret, beste utvalget og den største opplevelsen for sluttbrukeren. Vi er utrolig stolte av sluttproduktet som ble til gjennom et unikt samarbeid.

  • Tom Erik Oxholm
  • Eier Family Sports Club Akropolis Åssiden
biocircuit-adaptiv-sirkeltrening-gruppetime-konsept-qicraft