SKILLMILL™ – tren som en atlet

SKILLMILL™ – tren som en atlet

Med Technogym SKILLMILL ™ kan du trene som en ekte idrettsutøver. SKILLMILL gjør det mulig for hverdagsatleten å trene kraft, fart, mobilitet og utholdenhet i en og samme maskin, samt nyte fordelene med høy kvalitet på en trygg, engasjerende og effektiv måte.

BRUKEREN ER MOTOREN
SKILLMILL er motorfri, og drives og kontrolleres, helt av din egen kropp. For å jobbe raskt, beveger brukeren seg mot den fremre delen, og for å senke, beveger brukeren seg mot midten. Gjennom MULTIDRIVE-spaken kan brukeren endre motstanden på løpebåndet for å trene på forskjellige måter.

Displayet viser motstand, hastighet, watt, tid og avstand. Hvis du bruker pulsbånd, vises pulsnivået (via Bluetooth). SKILLMILL (Connect) kan også kobles til en stor skjerm for å vise resultatene og statusen til de respektive båndene.

MANGEFUNKSJONELT LØPEBÅND
Ved varierende fart, motstand og posisjon, kan brukeren trene hele kroppen og forskjellige karakterer på en enkelt maskin. Sprint, gå,
jobb sideveis/roterende, trykk eller dra – ingen andre produkter på markedet kan tilby alle disse funksjonene i en og samme løsning.

VARIERENDE GRUPPEKONSEPTER

Allsidighet hjelper trener å skape kreativ, utfordrende og høyintensiv trening som forbedrer deltakernes ytelse.

VIRITUELL TRENING

Med SKILLMILL ™ -konseptets allsidighet kan du bruke utstyret på flere måter for å maksimere investeringen. For eksempel, som et gruppetreningskonsept med en instruktør, eller som et virtuelt treningskonsept med coaching gjennom en stor skjerm eller som en frittstående enhet på treningsrommet.

 

Ønsker du mer informasjon om SKILLMILL? Klikk her for å lese mer på produktsiden.

skillmill-tren-som-en-atlet-qicraft