Referanse - Bedrift

Zone 10 hos Warner Bros. Studios

FotoTechnogym

James Potter, gründer av LIFTD Designs, har solid erfaring med å skape eksklusive treningsrom. Men når han ble kontaktet av Warner Bros Studios for å skape ett eksklusivt bedriftsgym for de ansatte og besøkende, skjønte han at prosjektet var på et annet nivå. James valgte å samarbeide med Technogym for å virkeliggjøre sin visjon.

LIFTD Designs og Technogyms ekspertise var avgjørende for å skape Zone 10, et førsteklasses trenings- og helsesenter for Warner Bros Studios ansatte i Leavesden, Hertfordshire, England.

Ett funksjonelt treningsrom for de ansatte hos det verdenskjente filmstudioet

Når LIFTD staket ut sin visjon for Zone 10 var det tydelig at treningsområdet måtte utøve en rekke funksjoner. Studio Leavesden er arbeidsplass for hundrevis av medarbeidere og får jevnlig besøk av skuespillere og filmpersonal, som arbeider der flere måneder sammenhengende.

Faktum er at Warner Bros Studios Leavesden ikke ligner på noen annen arbeidsplass. Her finnes skuespillere, stuntskuespillere og annet personale som jobber fra tidlig morgen til sen kveld og dessuten har en meget fysisk krevende jobb.

«Vi ville gjøre mer enn å bare skape et treningsrom», forklarer James. «Jeg ivret etter å skape et areal som konkurrerte med lokale treningssentere og var umiddelbart gjenkjennbar, som en del av Warner Bros. Filmindustrien er fysisk og energisk», fortsetter han. «Skuespillere, statister, stuntmenn og teknikere krever alle mye av sine kropper. Det var viktig at vi designet et lekkert og innbydende lokale der alle føler seg velkommen».

Det nye treningsarealet skulle tilpasses behovene for funksjonell kondisjon og styrketrening. Dessuten var det viktig at det også fantes avkoblingsmuligheter – uten at de ansatte behøver å forlate lokasjonen.

Zone 10 gymmet har hjulpet Warner Bros. å tilby besøkende produksjonsselskaper en annerledes måte å trene på når de spiller inn i studioet.

Produksjonsselskaper har pleid å bygge egne treningsrom, som kun brukes i innspillingsperioden. Zone 10 gir de ansatte og besøkende tilgang til et premium treningssenter med markedets beste utstyr. Senteret byr også på et privat treningsområde som produksjonsselskap kan leie, så regissører og skuespillere kan trene på egenhånd.

«En del av oppdraget vårt var å skape et treningsområde med høy kvalitet som får alle til å føle at behovene deres er ivaretatt», forklarte James. «Det private treningssenteret vil hjelpe Warner Bros. å vedlikeholde nøkkelrelasjoner i bransjen samt generere ekstra inntekter».

Technogyms treningsutstyr garanterer en tilkoblet og «smart» trening

Zone 10 er et inkluderende og multifunksjonelt helsesenter, som dekker en mengde ulike treningsbehov. Alt er subtilt merket med Warner Bros. farger og logotyper. Området har også separate områder for on-demand timer, behandlingsrom, helsefasiliteter, luksuriøse omkledningsrom og dusjer samt det private treningsrommet.

James, som er en veteran i treningsverdenen, visste at det kun fantes en utstyrspartner som kunne hjelpe ham med visjonen hans for Zone 10:
«Vi trengte innovativt utstyr som gav oss den beste mulige kvaliteten på teknologi og tilkobling«, sier han. «Technogym-utstyrets  stilrene design hjalp oss med å skape et treningsområde som folk i filmbransjen setter pris på. »

Zone 10 inkluderer kondisjonsutstyr fra Excite Live, Skillrun, Pure Strength-styrketreningsmaskiner og dessuten Group Cycle med streamet innhold for on-demand trening. Tilkoblingen og de avanserte tekniske funksjonene i Excite Live-serien er et utmerket valg for Warner Bros Studios demografi og skaper et «smart gym» med QR-koder, digital tilgang og streamede tjenester. Sykkelstudioet tilbyr en heftig treningsopplevelse med avansert AV og innhold på en stor skjerm – perfekt for mennesker som har valgt i jobbe innen filmproduksjon. Men det er ikke kun de teknologiinteresserte som kan dra nytte av det smarte utstyret. QR – kodene hjelper også nybegynnere å føle seg trygge på å komme i gang med treningen.

Technogym Group Cycle –  streamede gruppetreningstimer

Valget av Technogym Group cycle var enkelt for LIFTD Design. De stilrene treningssyklene ser bra ut og tilbyr en heftig treningsopplevelse. Live-konsolen innebærer at sykkeltimer kan kjøres via Technogym-plattformen i fremtiden. Zone 10 åpnet tidligere i år og responsen har vært enormt positiv. Treningspersonalet bruker Technogym Mywellness for å tracke engasjement og holde medlemmene motiverte. Medlemmene på sin side sier at de er glade for å ha så fantastiske treningsmuligheter på arbeidsplassen og at de er mer positive til å forbedre sin helse nå.

«Prosjektet har vært en stor suksess og jeg er takknemlig for at Technogym forsto vår visjon og hjalp oss skape et fantastisk område», sier James. «Fremtiden til Zone 10 er å gi velvære til alle menneskene, som jobber ved studioet.»