Lavterskeltilbud skaper medlemsvekst

I juni 2023 ble Biocircuit fra Technogym en sentral del av introduksjonsprogrammet ved Spenst Trysil. Siden oppstart har sirkelen skapt raskere progresjon blant nye medlemmer, samt en kortere vei fra introduksjon til tegning av medlemskap.

 

Siden implementeringen av Biocircuit har de tiltrukket en rekke nye medlemmer, og en månedlig inntektsvekst på 25%. I dag har  70% av senterets medlemmer registrert seg i Biocircuit-sirkelen.

Individuelle tilpasninger fremskynder resultater

 

Biocircuits evne til å tilpasse seg brukeren har gjort den til et effektivt verktøy i oppstartsfasen, og som introduksjon til trening. Fra første oppsett vil maskinene automatisk justere setehøyde, motstand og ROM (range of motion)/ bevegelsesutslag for brukeren. Dette gir personlige trenere mulighet til å skreddersy programmer etter hver enkelt medlem sine fysiske forutsetninger og behov. 

 

Medlemmer ved Spenst Trysil har opplevd hurtigere økning i styrke og bevegelighet, hvor resultatene er sporbare og hensyntas i de kommende programmene. Biocircuit tilpasser seg dermed ikke bare etter nåværende kraft og styrke, men vil også akselerere programmene på en effektiv måte. Veilede øvelser har skapt tryggere treningsmiljø for nytegnede medlemmer, samtidig som det har resultert i flere driftsfordeler.

Kombinasjon av styrke og kondisjon

 

  • Dagens sirkel består av en kombinasjon mellom styrke- og kondisjonsapparater, og sirkeltreningsmetoden inkluderer tidsstyrte intervaller på hhv 3,15 minutter på kondisjon, 45 sekunder på styrke og en total varighet på 30 minutter. Programmene tilbyr effektive, utfordrende og varierte treningsøkter. Gjennom Biofeedback kan medlemmet enkelt måle og sammenligne resultater fra økt til økt.

Biocircuit

Styrketrening

 

Biostrength REV

Tredemøller

Oppfølging og Biofeedback

 

Oppfølging av resultater og progresjon gjøres ved at pasientene logger seg inn på Technogym App eller Mywellness Cloud på PC. Her dannes det et oversiktlig bilde av resultater per økt, og medlemmets overordnede progresjon.  Mywellness Cloud og Technogym App er digitale løsninger som gir medlemmer og personlige trenere dypere innsikt i utførelse av hver enkelt øvelse, og skaper et helhetlig bilde av utvikling over tid.

Engasjement gjennom effektive treningsprogrammer

 

Kort varighet på programmene og tydelige tilbakemeldinger har vært vesentlig for å skape treningsmotivasjon, og sirkelen benyttes i dag spesielt av nybegynnere med mindre treningserfaring. Biocircuit har ikke bare fungert som et verktøy i senterets introduksjon, men også som en naturlig vei til å bli et betalende medlemskap. I tillegg til at Biocircuit sørger for en trygg og effektiv oppstart, bidrar den også til mestringsopplevelse og dertil en positiv opplevelse knyttet til aktivitet og et ønske om å fortsette å trene.

En meningsfull opplevelse

 

“Den suksessfulle implementeringen av Biocircuit er ikke bare knyttet til sirkelens teknologiske egenskaper, men først og fremst evnen til å skape en meningsfull treningsopplevelse for medlemmer” sier daglig leder ved Spenst Trysil Oddvar Knutsen. 

 

Raskere  progresjon og resultater har ført til at medlemmenes innsats oppleves som betydningsfull. Biofeedback gjør oss enklere i stand til å avdekke forbedringspotensial, og former en naturlig vei videre for våre medlemmer. Fokuset på progresjon og individuelle tilpasninger har ført til at Biocircuit i dag fungerer både som et trenings- og veiledningsverktøy i én og samme løsning.

 

Bilder: Jonas Sjögren/Destinasjon Trysil 

La oss hjelpe deg med dine treningsfasiliteter

Send oss en melding via kontaktskjemaet under. Det kan gjelde treningsrom eller integrering av treningsløsninger  ved din klinikk. Våre konsulenter kommer til å kontakte deg så snart som mulig.

spenst-trysil-qicraft