Prestasjon og velvære gjennom sunne alternativer

I løpet av de siste årene har måten vi jobber på endret seg, og dette dette har satt tydelige spor på kontormiljøet.

Eiendomseiere står overfor høy ledighet, og mange bedrifter har utfordringer med å få ansatte til å møte opp fysisk på kontoret.

 

Mange tilstreber å skape et kontormiljø som legger til rette for at ansatte skal prestere og ha det bra. For å oppnå dette er det viktig å tenke helhetlig, enten det gjelder valg av lunsj, mulighet til å ta trapper i stedet for heis, eller gjennomføre en treningsøkt i løpet av arbeidsdagen. Det er viktig at eiendommen oppmuntrer leietakere og ansatte til å foreta sunne valg.

 

De ansattes velvære kommer først

 

På SEB Arenastaden i Solna er ansattes velvære og prestasjon av høyeste prioritet. Dette gjøres gjennom å tilby en rekke sunne og inspirerende initiativer, hvor SEB tilstreber å skape en positiv kultur. Arbeidsdagen inkluderer alt fra sunn mat til mangfoldige muligheter for fysisk aktivitet. Bygget består av flere restauranter og kaféer som serverer sunn og næringsrik mat. Brødet bakes og serveres på stedet, og kaffen er laget av egenristede kaffebønner.

 

Bygningen er gjennomgående lys og har naturlig lysinnslipp fra store, flotte vinduer som sikrer at medarbeiderne kan nyte dagslys. For å gjøre det enklere å sykle til jobb tilbyr SEB også en sykkelgarasje med plass til 1 200 sykler.

Trening som en naturlig del av hverdagen

 

Et viktig fokus på SEB er å skape positive treningsopplevelser for så mange som mulig. En viktig målgruppe for SEB ghar vært ansatte som ikke trener ved et treningsstudio til vanlig. Deres mål var å tilby mange ulike treningsformer, og at tilbudet skal være uavhengig av tidligere erfaring og kompetanse.  Gjennom deres ansattilbud har SEB lykkes med å få flere ansatte i aktivitet, og spesielt de med mindre erfaring fra før. På kontoret har de ansatte svært ulike arbeidstider, og treningsfasilitetene benyttes flittig i løpet av arbeidsdagen. Ansatte har frihet under ansvar, noe som har ført til at de kan velge trening når det passer ut i fra deres eget skjema og hverdag.

 

Hvis man foretrekker å trene i felleskap tilbyr SEB over 40 ulike gruppetreningstimer i uken. Dette inkluderer både sykling og yoga, og statistikken viser at dette har vært et populært innslag for mange av de ansatte. Gruppetimene er stort sett alltid fullbooket.

En fordel i rekrutteringen

 

Å tilby treningsmuligheter for ansatte har ikke bare tilført verdi for de som allerede jobber i SEB, men også vist seg å være en vesentlig fordel i rekrutteringen av nye talenter. Å muliggjøre aktivitet i løpet av arbeidsdagen er noe som etterspørres av mange, og studier viser at treningstilbud er en av de mest ettertraktede godene når folk skal velge arbeidsplass.

Hvorfor falt valget på Technogym?

 

Da SEB skulle velge samarbeidspartner ble det gjort en anbudsrunde der flere av de ledende leverandørene ble evaluert. Mikael Eriksson, Facility Manager i SEB forteller hvorfor valget deres falt på Technogym: «Technogyms forslag ble vurdert av både prosjekt- og referansegruppen som de som oppfylte SEBs behov på best mulig vis. De viktigste parameterne som ble vurdert, og disse omfattet kvalitet, brukervennlighet, holdbarhet og attraktivitet».

Oppfølging og fremtidsplaner

 

Facility Manager, Mikael Eriksson forteller at de har vært veldig fornøyde med arbeidsplassen de har skapt i Arenastaden. Han understreker også deres fremtidsplaner om å videre utvikle treningstilbudet, og fortsette hjelpe ansatte å opprettholde en balansert og aktiv livsstil. SEB har en forventning om at helse- og velværeløsninger kommer til å bli enda viktigere for selskapets konkurranseevne i fremtiden. Derfor vil de fokusere på å opprettholde et relevant helsetilbud over tid, slik at de fortsette å være en attraktiv arbeidsgiver i markedet.

Biocircuit

Styrketrening

 

Biostrength REV

Interessert i å vite mer?

Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt. 

prestasjon-og-velvre-gjennom-sunne-alternativer-qicraft