Innlegg

Er du klar for høstmørket og kaldere kvelder fremover?

TekstHæge Fagerhus Asak

FotoTechnogym

Dagene blir kortere, mørket kryper på og temperaturen faller. Men det er ingen grunn til å legge løpeskoene på hylla riktig enda. Ta treningen innendørs. Hold aktiviteten, og treningsmotivasjonen oppe gjennom høstmørket med MyRun fra Technogym. Din ultimate treningspartner i høst og vinter.

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Er du en aktiv løper, er kanskje ikke høstmørket og den kommende vinteren en utfordring for løpingen. Men for mange utgjør mørket og kulden en hindring slik at man ikke kommer seg ut på løpetur like ofte som før. Det blir utfordrende å holde aktivitetsnivået oppe, og ha like stor motivasjon for uteaktivitet og trening.

Invester i egen helse, sikre aktivitetsnivået ditt og få fremgang på løpingen i høst og vinterhalvåret.

My run soverom technogym

My Run – den kraftigste møllen i sin størrelse på markedet. Elegant og slank, og passer like godt i stuen eller soverommet, som i et hjemmegym i kjelleren.

For å opprettholde nivået og få til de gode, effektive løpeøktene kan en tredemølle hjemme være løsningen. Møllen er alltid tilgjengelig, uavhengig av vær og klokkeslett, og kanskje rekker du å skvise inn en intervalløkt før jobb eller middag?

Emma simpson

Fotograf – Emma Simpson

MyRun er en skreddersydd og personlig tredemølle, hvor du selv setter dine egne mål. Møllen gir deg et personlig treningsprogram basert på ditt treningsnivå og dine målsettinger.

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer

Har du en favorittrute utendørs? Skal du delta i et motbakkeløp eller maraton neste år?

MyRun synkroniserer med flere løpsapplikasjoner som for eksempel RunKeeper og Strava. Noe som gir deg mulighet til å løpe din favoritt løype utendørs inne. Har du løpt ruten utendørs en gang, trenger du kun å synke løpeapplikasjonen du har brukt med MyRun appen, og MyRun tar deg gjennom den eksakt samme løypen, med samme fart og terreng som i virkeligheten. På denne måten kan du konkurrere med deg selv og forbedre din tid utendørs. En perfekt måte å for eksempel forbedre din tid på for Oslo Marathon i løpet av vinterhalvåret.

Bli en bedre løper med MyRun

MyRun gir deg umiddelbart feedback på din løpsteknikk. Nettopp derfor kan mølleøkten din i vinter bli ekstra viktig. Med riktig løpsteknikk vil du kunne forebygge skader, få et mer effektivt steg, og rett og slett bli raskere og smartere i løpingen din. For ytterligere å booste din motivasjon kan MyrRun spille musikk som er tilpasset det tempoet du løper i.  Du spiller kun av din favoritt spilleliste fra Spotify direkte på MyRun og tredemøllen velger selv musikk som passer tempoet du løper i.  Savner du et løpsfelleskap kan du velge og gjøre dine treninger sammen med andre ved å linke opp Zwift til MyRun, og du har en løpegruppe og trene med i hele mørketiden.

my run

 

Finansiering for privatpersoner