Eksempler på løsninger for treningsrom i din bedrift

Få lavere sykefravær, gladere ansatte og et bedre arbeidsmiljø.

Vi har løsninger for alle størrelser.

Hvor stor plass har du?

Ansattes kroniske helseplager koster selskaper millioner av kroner årlig. På toppen av dette kommer livsstilssykdommer som hjerte- og karsykdommer, kreft og diabetes.

Visste du at nye tall viser at en ansatt som er sykemeldt koster en bedrift i snitt 17000 kr i uken?

Ønsker du å se på løsninger for hvordan du kan redusere sykefraværet, få mer ut av dine medarbeidere, og samtidig skape et bedre arbeidsmiljø så er aktivitetsløsninger en av muligheten du bør vurdere. Se også mer om hvilke tjenester vi leverer til bedrifter.

Hvorfor investere i et treningsrom i din bedrift:

 • Bedre arbeidsmiljø: Et trimrom på jobben er en sosial arena og kan hjelpe deg å bygge et sterkere felleskap, forbedre bedriftskulturen og skape bedre trivsel på arbeidsplassen. 

 •  

 • Reduser kostnader: Å investere i et treningsrom i bedriften kan i tillegg spare deg for betydelige kostnader ved å redusere sykefravær, forebygge helseplager og sørge for at du beholder dine ansatte lenger.

 •  

En attraktiv arbeidsgiver: Tilrettelagt fysisk aktivitet på arbeidsplassen gir engasjerte, glade og effektive ansatte, og er det mest verdsatte frynsegode blant norske arbeidstakere.

 

Skap bedre balanse: Et treningsrom i bedriften kan senke barrieren for at flere av dine ansatte tar seg tid til den verdifulle hverdagsaktiviteten og forbedrer balansen mellom arbeid og privatliv

 
trening bedrift
trening bedrift

Hvordan planlegge et treningsrom for din bedrift?

 • Når du skal investere i treningsutstyr til et bedriftsgym er det 3 ting du må tenke over først:

  1.  
  2. 1. Hvor stor plass har du?
  3.  
  4. 2. Hvem skal bruke treningsrommet
  5.  
  6. 3. Hvilket budsjett har du til rådighet?
 •  
 • Vår Corporate Health Specialist har lang erfaring med å skreddersy og implementere bedriftsgym. Vi hjelper deg fra idé til ferdig treningsrom.

Det er viktig for oss tilby de beste godene som gjør oss attraktive som arbeidsgiver. Responsen på det nye treningsutstyret fra Technogym er utelukkende positiv, og interessen rundt treningsrommet og etterspørselen etter de felles treningsøktene øker stadig. I tillegg har det en positiv effekt for bedriften at de ansatte er sunne og friske, og trives på jobb.
Arnfinn Myhrer Kristiansen
Leder av Bedrift idrettslaget hos SEB Norge.

Under ser du noen eksempler på ulike løsninger vi kan tilby din bedrift

Uansett hvor stor bedriften din er, hvor mange ansatte du har og hvor mye plass du har – eller ikke har til rådighet -så kan vi sammen skreddersy den riktige løsningen.

Vi selger ikke kun standard treningsløsninger, men designer og innreder til den enkelte kunde med utgangspunkt i konkrete behov.

Henrik Geelmuyden - Corporate Health Specialist Qicraft Norge.

20 kvm til rådighet for et treningsrom

Liten plass til et treningsrom?
Ikke noe problem. Vi har en løsning for det også.
Vår mest populære løsning for mindre arealer er en «active office» løsning hvor du har egne soner med treningsutstyr i kontorlokalene. Du velger selv hvor mange ulike soner du ønsker, og vi hjelper deg med å velge riktig treningsutstyr som dine ansatte faktisk vil ta i bruk. 

 

Eksempel pris som vist på tegningen:

 

Månedspris løsning inkludert lisens og serviceavtale:

kr 3970,-

 

Prisen inkluderer: 2 stk Technogym Bike – trimsykkel med integrert HD-skjerm hvor du kan delta på Live og on-demand sykkeltimer direkte fra sykkelen. 

50 kvm til rådighet for et treningsrom

Mellomstore rom kan også tilpasses og utformes slik at de passer perfekt til deres behov og fremstår som et robust bedriftstreningsstudio.


Et treningsrom på 50 kvm gir deg stort spillerom til både  kondisjonsmaskiner, styrkeapparater og treningsvekter.

 

Eksempel pris som vist på tegningen:

 

Månedspris løsning inkludert lisens og serviceavtale:

21 541 kr per måned

 

Prisen inkluderer: 1 stk skillrow romaskin, 3 stk Run Excite tredemølle, 1 stk Synchro Excite ellipsemaskin, 3 stk Bike Excite trimsykkel, 2stk Adjustable Bench, 1 stk Mywellness kiosk, 1 stk Leg curl treningsmaskin, 1 stk Inbody maskin, treningsmanualer ulike vekter, og 3 stk Active Sitting Ball.

100 kvm til rådighet for et treningsrom

Når plass ikke er en utfordring kan du tilby dine ansatte et bedriftsgym tilsvarende et profesjonelt treningsstudio. Med romslig plass kan du utvide antall kondisjonsmaskiner, slik at flere ansatte kan trene samtidig.


 Selv om du dobler antall kvm, dobles ikke de månedlige kostnadene. Faktisk er det marginale kostnader som skiller månedsleien jo større treningsrom du velger.

 

Eksempel pris som vist på tegningen:

 

Månedspris løsning inkludert linsens og serviceavtale:

25 038 kr per måned

 

Prisen inkluderer: 4 stk Run Excite 5000 Live tredemølle, 2 stk Synchro Excite Live ellipsemaskin, 2 stk Bike Excite Live trimsykkel, 2 stk adjustable Bench, 1 stk Skillbike treningsykkel, 1 stk Leg Extension, 1 stk Leg curl, 1 stk MyWellness kiosk, treningsmnauler, vekter og oppbevaring.

treningsrom 100 kvm

Spar utgifter med et trimrom i bedriften

Mange bedrifter sponser i dag treningsmedlemskap for sine ansatte. Med et komplett treningsrom i bedriften, vil månedskostnadene for ansattes trening gå ned, samtidig som dine ansatte unngår å skatte av goden.

Finansiering

Mange bedrifter ønsker ikke å belaste sin egenkapital med investeringer i treningsutstyr. Gjennom finansiering, i stedet for operasjonelle leasingkostnader føres utgiften som en driftskostnad. Med vår finansiering får du som kunde muligheten til et skreddersydd opplegg.

 

Ikke plass til et treningsrom i din bedrift tenker du?

Her ser du tre ulike eksempler på hvordan du kan aktivisere dine ansatte uten å ha et dedikert rom tilgjengelig.

Vi har også laget en artikkel om ulike løsninger for Active Office. Disse finner du her:

AKTIVT MØTEROM

Forvandle møterom til aktive soner og tren kjernemuskulatur i hvert eneste møte.
Se mer om vår Active Office løsning

STRETCH LOUNGE

Plasser Fleaxability-apparater i fellesarealer, ved kaffemaskinen og oppmuntre dine ansatte til å ta aktive pauser i løpet av dagen.

UTENDØRSTRENING

Spor og lagre all utendørsaktivitet gjennom MyWellness. Sett opp planlagte utendørstreninger i lunsjen eller utenom arbeidstid, eller hvorfor ikke kjøre en aktivitetskonkurranse?

Hvorfor velge Technogym?

Technogym treningsapparater tilbyr brukervennlighet, kombinert med høy ytelse, og det nyeste innen teknologi.

Med kondisjonsmaskinene fra Technogym får brukeren tilgang på ferdig programmerte treningsprogrammer, uendelige ruter og løyper å utforske, virtuell veiledning, og alt innen underholdning, direkte fra den integrerte HD-skjermen.

Alle treningsmaskinene er intuitive i bruk, og dine ansatte kan lagre og spore all sin treningsdata i MyWellness appen fra Technogym.  

Les mer om Technogym her.

treningsutstyr-for-bedrift-komplette-lsninger-techogym-treningsutstyr