Lets Move Week 2020

Lets Move Week 2020

Let’s Move Week sprer budskapet: Fysisk aktivitet skaper en sunnere verden.

 

Activating people

Gjør deg klar for en uke fylt med trening og aktiviteter ute i det fri eller hjemme med livestream og on-demand. Få med deg venner og familie og la oss sammen øke fokus på viktigheten av god fysisk og mental helse- særlig i den spesielle tiden vi befinner oss i nå.

 

Technogyms internasjonale Let’s Move For A Better World-kampanje oppfordrer treningssentre verden over  til å bidra til å bekjempe overvekt hos barn og unge. Samtidigt motiverer og inspirerer de medlemmene sine til en sunnere livsstil.

 

I år gjør vi det litt anderledes og henvender oss direkte til deg som digger trening og som forstår hvorfor det er så viktig å ha en sunn og aktiv livsstil.
9-15 november
Ta på deg noe gult, legg ut bilder og videoer i egne sosiale kanaler og hjelp oss å bidra til en sunnere verden.

Hashtag:
#letsmoveforabetterworld #qicraft #activatingpeople

Bakgrunn

 

Fedmen fortsetter å øke

Vi mennesker er laget for å være i bevegelse, men blant annet på grunn av teknologiutviklingen, trues den aktive livsstilen. Vi har en alt for stillesittende livsstil som dessverre øker hver eneste år og truer helsen på globalt nivå.

Fedme er farlig på grunn av de mange helseutfordringene det kan gi, som høyt blodtrykk, hjerte- og karsykdommer og type 2 diabetes, for å nevne noe. Den stadige økningen av fedme i i-land gjør at flere dør av dette enn av underernæring  og blir stadig en økende sosial og økonomisk ededemi.

 

Hjelp oss bidra til å skape en sunnere verden.

lets-move-week-2020-qicraft