Om Technogym

Om Technogym

Technogym, er verdensledende innen design og produksjon av treningsutstyr og tilhørende løsninger. Og er markedsledende når det kommer til å levere treningsutstyr til treningsstudio, hotell, spa, rehabiliteringsanlegg, bedrifter, idrettsanlegg og privatmarkedet.

Technogym belyser filosofien om “Wellness”, som betyr en balansert livsstil gjennom regelmessig mosjon, et sunt kosthold og en positiv mental tankegang. Selskapet ble grunnlagt i 1983 av Wellness-visjonæren Nerio Alessandri i garasjen i Cesena, Italia. Han har jobbet for innovative løsninger for trening og velvære i mer enn 30 år. Målet har vært å gjøre folk over hele verden sunne, aktive og lykkelige.

Siden den gang har selskapet vokst til en verdensledende produsent av høykvalitets treningsutstyr, kjent for sitt innovative og elegante design, samt å være en veiviser for teknologien. Se mer om Technogyms egen Wellness Valley her:

Technogym ble børsnotert i Milano 2016.

Med over 2 200 ansatte i 14 datterselskaper i Europa, Asia, Midtøsten og Australia, eksporterer Technogym 90% av produksjonen til over 100 land. Hver dag trener over 35 millioner mennesker på over 65.000 treningsfasiliteter og 100.000 private boliger på Technogymutstyr.

Technogym OL

Selskapet har vært den offisielle utstyrsleverandøren for seks OL-leker, fra Sydney 2000 til PyeongChang 2018. Hengivenheten og toppmoderne løsninger har ført til at mange toppidrettsutøvere og klubber velger Technogym som leverandør, blant annet; Rafael Nadal, Ferrari (Formel 1), Juventus, A.C Milan, F.C Inter, Chelsea FC og Paris Saint-Germain. Se mer om Technogym sine samarbeidspartnere og sponsorships her:

 

Hjemmeside: technogym.com

Qicraft er Nordens ledende partner for treningsutstyr fra Technogym og tilhørende tjenester for helse- og trening. Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder med å investere i lønnsom virksomhet og levere de beste resultatene innen helse og velvære. Se mer om Qicraft her.

Technogym har fokus på et bærekraftig miljø

om-technogym-qicraft