Pressemelding

Vi åpner vår første Technogym butikk i Sverige

Vi er glade over å kunne åpne vår første Technogym butikk i Sverige denne høsten. Butikken vil ligge på Smålandsgaten 20 i Stockholm.

Technogyms butikker finnes i flere europeiske byer som Monaco, Zürich og København. Butikkens utforming er et resultat av samarbeid mellom Technogym og stjernedesigneren Antonio Citterio, som er kjent for sine rene linjer.

Technogyms utstyr og løsninger kjennetegnes av kryssningspunktet mellom teknologi og design. Med høy kvalitet og brukervennlig funksjonalitet, så skiller treningsutstyret seg fra alle konkurrentene på dagens marked. Qicraft er eksklusiv distributør av Technogym i Norge, Sverige og Finland.

«Vi er veldig glade for å ønske Technogym velkommen til Bibliotekstan. Varemerket utfyller eksisterende konsepter innen trening og helse samt bidrar til å ytterligere forsterke Bibliotekstan som shoppingdestinasjon og møteplass», sier Emanuel Westin, forrentningsutvikling for butikk, Hufudstaden.

Technogyms boutique i Monaco.

«I butikken får man muligheten til å teste de siste produktene fra Technogym og få konsultasjon for å designe sitt eget hjemmegym og sammen med områdets arkitekter planlegge større prosjekt både for hjemmet og for bedriften. Det som også gjør Technogym unikt er muligheten for å kombinere trening med motiverende innhold og integrert personlig coaching for å få den optimale treningsopplevelse», forteller Alexander Hed, Daglig leder Qicraft Sweden.

I dag er Technogym verdensledende wellnessbedrift som gjennom sin innovasjon, italienske design, banebrytende teknologi og høye kvalitet lykkes med å lede den globale utviklingen for produkter og løsninger innen wellness. I dag trener over 50 millioner mennesker verden over på Technogym og treningsutstyret finnes på over 80 000 treningssenter. Technogym er ikke bare en selvfølgelighet på de mest populære treningssentrene, 5-stjernes hotellene og de mest eksklusive hjemmene. Selskapet har også vært eksklusiv leverandør til de olympiske lekene siden år 2000.

Technogyms mest eksklusive linje – Personal Line. Designet i samarbeid med Antonio Citterio.

Foruten samarbeidet med Antonio Citterio for Technogyms mest eksklusive linje – Personal Line- inngikk varemerket nylig ett samarbeid med Dior hvor de sammen har skapt et utvalg av treningsutstyr i limited edition

OM QICRAFT

Qicraft er eksklusiv distributør av det italienske merkevaren Technogym og Nordens ledende partner innen treningsløsninger og relaterte tjenester.

Qicraft ble grunnlagt i 2001 av Håkon Bakkevig og har siden 2017 blitt drevet av CEO Farhad Jabbari. Qicraft Sweden er en del av Qicraft Group som består av Qicraft Norge, Qicraft Sweden, Qicraft Finland, Qicraft Estonia og Qicraft Finance

 

Ved spørsmål  – kontakt:
Marianne Bryhn, Presseansvarlig
marianne.bryhn@qicraft.com
+47 918 58 000