Nyheter

Dior og Technogym Limited Edition har nå kommet til Norge

Technogyms innovasjon møter Diors eleganse. Den eksklusive kolleksjonen med treningsprodukter kommer nå til Norge.

Technogym og Dior har gått sammen for å skape en eksklusiv kolleksjon med treningsprodukter i et begrenset opplag.
Produktene tilhører kolleksjonen «Dior Vibe» – som kombinerer treningsklær og treningsutstyr med design i verdensklasse. Kolleksjonen selges i utvalgte Dior-butikker rundt om i verden. Treningsutstyret, som er skapt i samarbeid med Technogym finnes nå tilgjengelig for det norske markedet via oss i Qicraft.

Treningsprodukter for hjemmet med et unikt design og enestående eleganse

Kolleksjonen består av Technogym tre mest populære produkter for hjemmetrening og prydes av Diors Oblique motiv og Diors monogram. Treningsutstyret er utviklet for hjem som verdsetter stil og eleganse, og som ønsker å gjøre trening til en naturlig del av hverdagen. Kolleksjonen inkluderer tredemøllen Technogym MYRun, treningsbenken Technogym Bench og Technogym Active Sitting ball.

TECHNOGYM MYRUN FOR DIOR

Den flotte, kompakte og stillegående tredemøllen, som du enkelt koblet opp mot ditt nettbrett tilbyr et bredt spekter av veiledede treningstimer. Foruten å gi deg en unik og tilpasset løpsopplevelse får du også treningstimer skreddersydd for dine treningsmål.
Les mer om MYRUN

TECHNOGYM BENCH FOR DIOR

Den innovative og stilrene treningsbenken tilbyr en mengde ulike treningsalternativ. Technogym Bench inneholder en rekke handler, elastiske bånd og «knuckles», som gjør at du kan utføre mer en 200 øvelser. Med den medfølgende Technogym-appen får du dessuten tilgang til et stort utvalg av videoøvelser og on-demand timer.
Les mer om BENCH

TECHNOGYM BALL FOR DIOR

Designet for å holde deg i bevegelse mens du sitter. Technogym Ball fungerer utmerket som stol og treningsutstyr. Et tilhørende innholdsbibliotek med ulike treningsprogram for fleksibilitet, balanse og styrke følger med og gir deg en ny måte å trene på.
Les mer om ACTIVE SITTING BALL

Bestill Technogym – treningsutstyr fra Dior Vibe-kolleksjon gjennom Qicraft.

Dior og Technogym Limited Edition produktene finnes tilgjengelige i Diors butikker rundt om i verden og kan nå bestilles via Qicraft