Pressemelding

Oppdag den nye Dior og Technogym kolleksjonen – limited edition

FotoTechnogym

Kontakt oss
Marianne Bryhn

Marianne Bryhn

Nordic Project Manager

+47 918 58 000

Technogym og Dior har inngått et eksklusivt samarbeid og lanserer en fasjonabel serie med treningsproduker i begrenset opplag, med det felles formålet om å inspirere til en sunnere og mer aktiv livsstil.

Oppdag en serie treningsprodukter for hjemmemarkedet med enestående eleganse

Som en del av Diors kommende Dior Cruise Show 2022 har Dior slått seg sammen med Technogym, verdens ledende merkevare innen treningsutstyr og tilhørende digitale tjenester, og lanserer nå den eksklusive kolleksjonen «Dior Vibe». Kolleksjonen kombinerer sportstøy med eleganse, og får nå selskap av en serie innovative treningsprodukter for hjemmetrening designet av Maria Grazia Chiuri i samarbeid med Technogym.

Den nye kolleksjonen av hjemmetreningsutstyr bestående av Technogyms tre mest ikoniske produkter er utsmykket med Dior Oblique-motivet, og Dior monogrammet, supplert med den eksklusive hvitfargen som er laget sammen med Diors kreative team. Samarbeidet har til hensikt  å kombinere fysisk trening med en elegant stil for å motivere mennesker til en lykkeligere og sunnere livsstil.

«Den delte visjonen om å være fremragende gir liv til en serie innovative Technogym-produkter tolket med Maison Diors unike sjarm. Kolleksjonen er designet for å inspirere nye generasjoner til å etterleve velværekonseptet, og gir samtidig rom for å leve livet som en unik og uimotståelige opplevelse.» Nerio Alessandri – grunnlegger og eier av Technogym.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig i utvalgte Dior butikker fra januar 2022.

Den nye limited edition produktserien består av:

TECHNOGYM MY RUN FOR DIOR

Denne stilige, kompakte og stillegående tredemøllen kobles opp mot nettbrettet ditt og tilbyr et bredt spekter av guidede treningsøkter. I tillegg til å gi deg en unik og tilpasset løpsopplevelse får du også treningsveiledning tilpasset dine treningsmål.

 

TECHNOGYM BENCH FOR DIOR

Den innovative treningsbenken tilbyr et stort utvalg av mulige treningsøvelser på et lite område. Technogym Bench byr på minimalistisk design, allsidige treningsmuligheter og smart oppbevaring. Treningsbenken fungerer som et minigym hvor treningsmanualer, strikker og håndmanualer er integrert på en smart og praktisk måte direkte i benken. Med tilhørende Technogym App får du tilgang på et massivt innholdsbibliotek med videoguidede treningsprogram og øvelser, tren over 200 ulike øvelser på minimalt med plass.

 

TECHNOGYM BALL FOR DIOR

Designet for å holde deg i bevegelse, til og med når du sitter stille. Technogym Ball fungerer både som en stol, men og som et treningsverktøy. Et tilhørende innholdsbibliotek med ulike treningsprogrammer for fleksibilitet, balanse og styrke følger Technogym Ball og gir deg en ny måte å trene på.

Om Dior
Christian Dior var en designer av drømmer. Grunnlagt i 1946 innviet han revolusjonen innen mote i uttrykket «New Look». I dag er Dior-huset et moteimperium, et fransk luksusmotehus og i dag verdens største lukuskonsern. I over et halvt århundre har Christian Dior sin lidenskap kledd den motebevisste kvinne med sine kreasjoner.

Om Technogym
Technogym, «The Wellness Company», er verdensledende innen design og produksjon av treningsutstyr og tilhørende løsninger. Technogym tilbyr alt innen treningsmaskiner og treningsutstyr for privatpersoner, bedrifter, helsesektor og treningssentre. Over 50 millioner mennesker trener med Technogym treningsutstyr i over 80 000 treningssentre og 500 000 private hjem over hele verden. Technogym har vært offisiell leverandør til de siste åtte olympiske lekene og er et referansemerke for atleter og kjendiser verden over.