Nyheter

Build’n Burn hos SATS ELIXIA

TekstAnne Kristiansen

Høyintensiv trening i enkel og inspirerende form er en sterk voksende trend, først og fremst i USA. Med Build´n Burn tar SATS ELIXIA denne effektive treningsformen til Norden.

I konkurranse med andre liknende produkter på markedet, har SATS ELIXIA valgt å satse på den revolusjonerende multifunksjonelle tredemøllen SKILLMILL fra Technogym. Det som skiller SKILLMILL fra tradisjonelle tredemøller, er at SKILLMILL drives av utøverens egen kraft. Produktet beveger seg i samme tempo som utøveren i forhold til om han går, løper eller sprinter.

”- Build`n Burn er skapt for å kunne gjennomføre hard trening på en enklere og morsommere måte en noensinne før, og vi er stolte av å være den første treningskjeden i Norden som lanserer denne treningsformen.

sier Kine Stensrud, konseptansvarlig for Build´n Burn.

Build`n Burn er lagt til som et tilleggsprodukt i SATS ELIXIA sin nye fleksible medlemskapsstruktur. Mot en ekstra kostnad har medlemmene mulighet til å få tilgang på disse klassene. Build´n Burn konseptet vil i første omgang tilbys på ELIXIA CC-Vest, SATS Solli plass, ELIXIA Colosseum, SATS Sagene og ELIXIA Lambertseter.

Les mer om konseptet her

I 2014 fusjonerte treningskjedene SATS og ELIXIA, og sammen ble de Nordens ledende konsern innen trening, med målsetning om å aktivisere mennesker for en bedre helse og økt livskvalitet.

Build’n Burn er SATS ELIXIAs nyeste treningskonsept og består av enkle, effektive øvelser som gir synlige resultater og sørger for at du kommer i ditt livs form. Konseptet bruker SKILLMILL fra Technogym.

Bevist effekt og optimale resultater
Timene består av varierte kombinasjoner av høyintensive styrke- og kondisjonsintervaller. Konseptet baserer seg på beviste treningsmetoder og gir full uttelling på forbrenning og kondisjon. Egne styrkeprogrammeringer gir høy effekt på muskelstyrke. Pulsmåling i definerte pulssoner via personlig pulsbelte, gir deg direkte tilbakemelding på treningsintensitet din. For å sikre variasjon, motivasjon og full effekt, får du en oppskrift på en optimal treningsplan.

Les mer om Build’n Burn her.

Relaterte produkter
SKILLMILL

TechnogymSkill line - SKILLMILL

Les mer