Hvordan få nye medlemmer til å lykkes med treningen?

Fra nytegnede medlemskap til aktive brukere

 

Et felles mål innen bransjen er at medlemmer skal oppnå sine mål, men hvordan få nytegnede medlemmer til å bli aktive brukere av fasilitetene?

 

For Wellness Studio var Biocircuit svaret, og i dag står sirkeltreningen sentralt i opplæringen av nye medlemmer. Gjennom Biocircuit får de en effektiv og personalisert start på treningsreisen. I dag har dette resultert i lengre varighet på nye medlemskap, og at flere lykkes i å oppnå sine treningsmål.

Kvalitet i fokus

 

Wellness Studio er en treningskjede som består av 30 anlegg i Sverige. Anleggene tilbyr det meste av utstyr innen styrke- og kondisjonstrening, og flere ulike former av gruppetrening. I tillegg er det viktig for kjeden å kunne tilby en sammenkoblet treningsopplevelse, og at medlemmer kan forflytte seg sømløst på tvers av treningsutstyr. 

Tidlig mestringsfølelse og progresjon

 

  • Flere av sentrene tilbyr Biocircuit fra Technogym, som innebærer at alle maskinene er automatisk innstilt etter brukerens profil. Det finnes også et bredt utvalg av programmer avhengig av brukerens treningsmål. Biocircuit kan tilpasses hver enkelt person, og programmene fokuserer på målsetninger som vektnedgang, styrke og bevegelighet. Innledende vil medlemmer få bistand til å lage  sin egen profil. Her gjennomgås medlemmets treningsmål, valg av program og personlige innstillinger på de forskjellige maskinene. Neste gang medlemmet bruker Biocircuit behøver de kun å scanne logo og velge treningsøkt. Alle innstillingene er lagret, og maskinene tilpasses deretter automatisk.

  •  
  • Ved å lagre all treningsdata kan medlemmer og personlige trenere følge med på utviklingen, og bistå med ytterligere veiledning basert på Biofeedback. Wellness Studio sitt mål er å gi medlemmer tidlig opplevelse av mestring, og at de føler seg godt ivaretatt fra start. Mestringsfølelse og progresjon står sentralt ved bruk av Biocircuit.

  •  

«Våre medlemmer elsker Biocircuit. Det er der medlemmer ofte begynner treningen sin. Det er der det skapes trygghet og selvtillit, før de senere beveger seg videre på treningssenteret» – Driftsleder, Wellness Studio Karlskrona. Kajsa Karlsson

Biocircuit

Treningssykler

 

Pure Strength

Tredemøller

Begynnelsen på medlemsreisen

 

Wellness Studio tar stort eierskap og ansvar for at medlemmer skal komme i gang når de stifter medlemskap. Derfor får alle nye medlemmer to økter med en personlig trener, og det starter som oftest på Biocircuit. For et nystiftet medlem er Biocircuit et verktøy for å komme i gang på en enkel, trygg og effektiv måte. Samtidig kan både personlige trenere og medlemmer følge utvikling og progresjon underveis i Technogym app.

 

Formålet med sirkelen er å redusere inngangsbarrieren for nye medlemmer, og samtidig dyrke treningsmotivasjon. Ved å danne et visuelt bilde av resultater blir både progresjon og innsats synlig og tilgjengelig for nye medlemmer. Dette er den viktigste årsaken til at Biocircuit har vært en suksess på Wellness Studio.

 

Se inspirerende bilder under og les gjerne mer om flere av våre kunders løsninger her

La oss hjelpe deg med deres treningsrom

Send oss en melding via skjemaet under og fortell om ditt prosjekt. Det kan være treningsrom eller integrering av treningsløsninger  i arbeidsmiljøet. Våre konsulenter kommer til å kontakte deg så snart som mulig for å hjelpe til med design og implementering. 

wellness-studio-biocircuit-qicraft-technogym