Artikkel

Unica – hjemmetrening møter historisk design

TekstHæge Fagerhus Asak

FotoTechnogym

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988
Et hus er fylt med gjenstander, hvorav noen er viktigere enn andre, for å skape varme og tilhørighet til huset. Den italienske tradisjonen er bygget på familiebånd, hvor de ser på huset som sitt naturlige samlingspunkt. Når du fokuserer på italienske tradisjoner, hvor hjemmet er et av de viktigste symbolene, er det vanskelig å la være å tenke på den eksepsjonelle arven fra italiensk design både når det kommer til produkt- og møbeldesign. Italienerne tar estetikken svært alvorlig, og de evner å kombinere det kreative med det sanselige til en helhet. Eksperter er enige om at Italia har hatt ledelsen i moderne, internasjonal interiørdesign i flere tiår. 

Technogym Unica

Relaterte produkter
UNICA

TechnogymUNICA

Les mer

Tradisjon og innovasjon, eksperimentering og eleganse, kreative løsninger for minimale objekter, lineære i både form og konsept. Alt dette er italiensk design. Bygget på håndlagde tradisjoner, med fokus på minimalisme og det moderne. Alt dette finner du i UNICA, Technogym et historisk produkt- og velværeikon.

UNICA – ikon for italiensk design

I den ellevte utgaven av Triennale, dedikert til historien til italiensk design, ble Unica innviet som et designikon. Valgt blant 180 ulike verk som best representerte den kreative og tekniske designevnen til Technogyms hjemland siden det tidlige tyvende århundre. Det kreves svært få ord for å beskrive  Technogyms UNICA; «Et komplett treningsstudio på bare halvannen kvadratmeter». Da Unica ble lansert, ble den umiddelbart en stor klassiker og suksess for hjemmegymmarkedet. Samtidig som det er et multifunksjonelt treningsapparat er det et eget designmøbel i seg selv.

Technogyms arv unica

Unica – enkel og revolusjonerende

25 forskjellige øvelser i et og samme apparat. Maksimal allsidighet, elegante linjer og en ny ergonomisk tilnærming. Siden lanseringen i 1986 har apparatet blitt oppfattet som både enkelt og revolusjonerende. Enkelt i sitt kompakte design, men og i brukervennlighet og sikkerhet. Tilpasset alle typer sluttbrukere grunnet sin raffinerte biomekanikk og sin anvendelighet. Revolusjonerende i sin evne å tilby et komplett treningstilbud i et enkelt objekt. Unica banet vei for en ny fase innen velværesektoren i sin tid, «hjemmetrening». 

Technogym Unica

Først og fremst funksjonalitet

Et møbel, men likevel et gym. Da Nerio Alessandri, grunnlegger og eier av Technogym, designet Unica, hadde han et ønske om å overkomme alle utfordringer med å trene flere ulike øvelser på ett og samme apparat. Apparatet skulle også være enkelt i bruk, slik at det skulle være lavterskel og overkommelig for alle å trene på det. Funksjonalitet først, men ikke på bekostning av atleter. Apparatet måtte samtidig være avansert nok for alle nivåer.

Technogym Unica

Aldri monotont

Ved å la deg utføre så mange forskjellige øvelser, har Unica i sin allsidighet et annet element med stor verdi: å være spesielt motiverende i bruken. Et enkelt objekt, alltid det samme, som aldri vil være monotont.

Technogym Unica
Som allerede nevnt representerte og fortsetter Unica å representere en ekte revolusjon. Takket være Technogym, kom gymmet for første gang inn i huset. Og som på egen hånd var bestemt å tilføre karakter til ethvert hjem.  Ikke bare et objekt med stor nytteverdi, men et stykke design som er i stand til å endre stil og atmosfære i et rom. Noe lignende kan sies om noen få produkter, men en annen italiensk dyktighet er utvilsomt en av dem: Smeg FAB-kjøleskapet, som deler med UNICA sitt kall for å være den sanne hovedpersonen i ethvert boareal. UNICA er laget av høykvalitets materialer og er en av de brikkene som har bidratt til den globale bekreftelsen av "Made in Italy" som synonym for høy kvalitet, og eksklusivitet. 

Technogym Unica


Relaterte produkter
UNICA

TechnogymUNICA

Les mer