Artikkel

Technogym MyRun vinner Runner’s World-prisen for Beste tredemølle 2022

TekstMari Hansen

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

MyRun, Technogyms innovative tredemølle for hjemmet  er valgt av verdens ledende løpemagasin Runners World, som den beste tredemøllen i 2022.

 Technogym MyRun - Vi elsker den kompakte og lydløse hjemmetredemøllen som tilbyr deg et bredt utvalg av løpe- eller gå- treningsøkter etter behov. Ved å koble den opp med ditt nettbrett får du en løpeøkt på et helt nytt nivå. Les hele anmeldelsen her: Beste tredemølle" fra Runner's World.
Best i test tredemølle myrun

Tredemøllen MyRun fra Technogym har flere ganger vunnet ulike priser for sitt design og teknologi. Nylig vant møllen beste tredemølle – kåret av det anerkjente løpemagasinet Runners World.

Runners World tester hvert år ulike treningsprodukter for å anbefale leserne de beste treningsproduktene på markedet. Treningsprodukter som vil hjelpe de med å maksimere treningen i året som kommer. Gjennom de to siste årene har hjemmetrening naturlig nok blitt en større del av folks hverdag. Og i år konkluderer Runners World med at med det riktige treningsutstyret hjemme kan du få til en solid treningsøkt hjemme.  I årets test har de derfor lagt stor vekt på ulike produkter som øker prestasjon og gjør deg sterkere og raskere, hjemme.

myrun best i test tredemølle technogym

Tredemøllen MyRun er kompakt og stillegående med en kraftig motor. Perfekt for hjemmet.

Beste tredemølle for hjemmet i 2022 – best i test

Under kategorien beste kondisjonsutstyr vinner tredemøllen MyRun fra Technogym beste tredemølle.

«Vi elsker Technogyms kompakte tredemølle, men anbefaler at du BYOT (Bring Your Own Tablet) for en løpetur på neste nivå. Det integrerte, solide stativet sørger for at ditt nettbrett står stødig og er lett tilgjengelig under hele treningsøkten. Du kan enkelt sveipe gjennom et stort bibliotek med treningsøkter i Technogym Live-appen. Hopp inn i en trener-ledet bootcamp-time, delta i et virtuelt Zwift-løp, eller ta løpeturen utendørs langs for eksempel Gibb River Road i Australian Outback med de ulike utendørsløypene. Hvis du heller vil besøke ruter nærmere hjemmet, kan du også legge inn ruter du har løpt utendørs. Synkroniser tidligere registrerte GPS-data fra Garmin, Strava, Runkeeper eller MapMyFitness, og Technogym vil gjenskape løpene på din favorittrute, helt ned til tempo (opptil 4:50 mil) og stigning (mellom 0 og 12 prosent).» – Runners World

Alle fordelene med MyRun

Technogym MyRun er en tredemølle designet for å møte alle behovene til hele familien. Møllen gir en skreddersydd og personlig treningsøkt basert på ditt nivå og erfaring. Noe som gjør denne møllen perfekt uansett om du er en erfaren løpeentusiast eller en fersk nybegynner. For din beste løpeøkt noensinne, plasser ditt nettbrett på møllens integrerte stativ. Nå kan du velge mellom uendelige treningsøkter ledet av profesjonelle trenere eller få forslag på øvelser for å forbedre din prestasjon. Eller motiveres du av underholdning? Utendørsløyer? Virtuelle ruter? Alt dette med mer finner du kun et tastetrykk unna.

  • Technogym Sessions – hvis du er på jakt etter en trener som motiverer og pusher deg mot mål vil du elske Technogym Sessions. Velg mellom ulike trenere, intensitet og ønsket lengde. Oppdag en ny måte å trene på, med motiverende veiledning som hjelper deg til å prestere ditt beste, og gjøre deg til en bedre løper.

  • Technogym Routines – Har du satt deg klare mål og en spesifikk tid for når de bør oppnås? Lite er så motiverende som å nå sine treningsmål og knuse dine tidligere rekorder. Technogym Routines er en kombinasjon av ulike øvelser og bevegelser med variert intensitets nivå, som utfordrer deg til å bli enda bedre.

Se alle fordeler med Technogym Live.