Artikkel

Hvordan velge riktig treningssykkel?

TekstMarianne Moe

FotoTechnogym

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Vi guider deg gjennom jungelen av treningssykler.

Treningssykkelen er en av de mest populære kondisjonsapparatene.
Det finnes mange ulike modeller å velge mellom og man kan lett gå seg vill i jungelen av alternativer.

Derfor har vi skrevet en guide om Technogyms trenings- og spinningssykler.
Du får en kort innføring i de ulike modellene, slik at du kan finne frem til riktig treningssykkel tilpasset dine behov.


Spinningsykkel for idrettsutøvere og mosjonister

En spinningsykkel tar liten plass og er et godt alternativ til mer plasskrevende innendørssykling.Det er enkelt å justere sittestillingen på Technogym Group sykkel fordi setet og rattet kan justeres både vertikalt og horisontalt. Sykkeldisplayet starter automatisk når du begynner å tråkke og displayet viser tid, avstand, tempo og kraftuttak eller watt.

Technogym Group sykkel er stillegående og krever ikke strøm.Det gir deg full fleksibilitet med tanke på plassering av treningssykkelen din.

Relaterte produkter
Group Cycle Ride

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle Ride

Les mer


Technogym Bike for sykkelentusiaster

Med Technogym Bike trener du under veiledning av instruktører på toppnivå.

Innendørs sykling når et nytt nivå når treningssenteret har en Technogym Bike-treningssykkel. Sykkeldisplayet løfter treningsøkten din: Technogym Live med virtuelle økter tilbyr inspirerende treningstimer på engelsk, italiensk, spansk og fransk. Du kan velge din favorittinstruktør fra timene og oppleve den internasjonale atmosfæren hjemme i Norge. Du finner både tradisjonelle spinningtimer så vel som timer som kombinerer styrke og sykling.

 

Skillbike er sykkelentusiastens valg.


Kjørefølelse og girløsningen minner om den samme følelsen den du får, når du kjører en landeveissykkel.Dessuten etterligner sykkelens motstand den samme motstanden som du kjenner, når du sykler i ett kupert terreng ute. En ekstra bonus ved Skillbike er at den kan kobles til Strava og Zwift, slik at du logger både utendørs- og innendørsaktvitet på samme sted.

Relaterte produkter
SKILLBIKE

TechnogymSkill line - SKILLBIKE

Les mer
Technogym RIDE er den nyeste treningssykkelen fra Technogym og en ekte drøm for syklister! En alt-i-ett-sykkel som med sin integrerte 22-tommers skjerm gir direkte tilgang til syklistenes mest elskede apper som Zwift, Strava, ROUVY og TrainingPeaks, samt underholdningsapper som Netflix, Eurosport og et komplett utvalg treningsprogrammer, designet for å forbedre sykkelytelsen din. Du kan enkelt stille inn hvilken profil du vil at de elektroniske bryterne skal ha. Dette er for å få et utstyr som ligner på din racersykkel eller terrengsykkel.

Relaterte produkter
Technogym Ride

TechnogymTechnogym Ride

Les mer


Tradisjonelle treningssykler

Den tradisjonelle treningssykkelen er den vertikale modellen hvor setet og styret justeres loddrett. På den måten kan man velge mellom å sitte med rett rygg eller en mer fremoverlent stilling.   Styrene på Technogyms treningssykler er polstret, slik at du kan variere sittestillingen ved å vekselsvis lene deg på albuer eller hender.

Den største forskjellen mellom Technogym sine vertikale  treningssykler er utseendet og skjermfunksjoner på de ulike modellene. 

Personal Line er Technogyms mest eksklusive treningsserie og er beregnet på hjemmebruk. Denne serien er utformet av den berømte Antonio Citterio, som har designet for bla. møbelgiganten Vitra og motehuset Hermes. Treningssykkelen er det siste tilskuddet i Personal Line  og har en stor touch-skjerm, som kan brukes både til underholdning og treningsveiledning. Den har også det mest eksklusive designet og er fremstilt i mikropolert stål og aluminium på håndverksnivå.

Treningssykkelen i Artis-serien er rettet mot førsteklasses treningssentre og er designet for å gi en mer realistisk sykkelopplevelse innendørs. ARTIS Bike er utviklet av Technogyms forskningsteam, med fokus på ergonomi, biomekanikk og kroppens naturlige bevegelser. Her står design i sentrum og det er investert mye i displayteknologi. 

Excite Live-serien representerer en profesjonell, slitesterk serie av høy kvalitet, og er derfor et populært valg på treningssentre. Excite er Technogyms mest solgte treningssykkel. Det har f.eks. muligheter for kondisjonstesting samt andre egenskaper verdsatt av interesserte mosjonister. Den nylig oppdaterte serien inneholder forskjellige modeller, avhengig av dine behov og budsjett. For eksempel påvirker skjermstørrelse og enhetsfunksjonalitet prisen.

Nykommeren Technogym Cycle (lansert høsten 2021) er en treningssykkel designet for en komfortabel sykkeltur. Et bredt sete og en bred passasje sørger for at sykkelen er behagelig å sykle på, uansett alder, form og helse. Technogym Cycle kjennetegnes med sin høye kvalitet, enkel i utformingen og et minimalistiske design. I tillegg er dette en svært plassbesparende trimsykkel som tar opp svært liten plass. Sett av kun 0,7 kvm2 til Technogym Cycle som med sine 60 cm i bredden kan plasseres nesten hvor som helst i hjemmet ditt. All informasjon du trenger underveis i sykkeløkten vises på sykkelkonsollen. Får en utvidet sykkelopplevelse kan du koble deg opp mot Technogym Live plattformen på ditt nettbrett og få tilgang til personlig trening, utendørsløyper, rutiner, gruppetimer med mer.

Technogym Cycle

Vurderer du en treningssykkel til treningssenter eller hjemmebruk?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne riktig sykkel utfra dine ønsker og behov.

Relaterte produkter
Excite Live Bike

TechnogymExcite Live - Excite Live Bike

Les mer
Relaterte produkter
Bike Personal

TechnogymPersonal Line - Bike Personal

Les mer
Relaterte produkter
BIKE

TechnogymArtis - BIKE

Les mer
Relaterte produkter
Technogym Ride

TechnogymTechnogym Ride

Les mer
Relaterte produkter

Technogym

Les mer

Treningssykler med ryggstøtte for de som ønsker komfort

Treningssykkelen med ryggstøtte er lett å sette seg på. Setet kan justeres horisontalt, noe som gjør det enkelt å finne riktig avstand til pedalene mens du sitter på sykkelen. Stangen kan justeres vertikalt.

Technogym har treningssykler med ryggstøtte i forskjellige modeller, akkurat som de vertikale. Den største forskjellen mellom disse er utseendet og følelsen til skjermfunksjonene. Personal Line treningssykkelen har det mest komplette designet – den ble tross alt designet av den berømte Antonio Citterio. Personal Series-enhetene har en stor berøringsskjerm som gir underholdning samt veiledning for trening. Som regel selges Personal Line til treningssentre.

Også i Artis-serien med ryggstøtte er design i sentrum og mye er investert i skjermteknologien. Artis er spesielt rettet mot premium treningssentre.

Excite Live-serien (bildet) representerer en profesjonell, slitesterk serie av høy kvalitet, og er derfor et populært valg på treningssentre. Excite er Technogyms mest solgte treningssykkel. Det har f.eks. muligheter for kondisjonstesting samt andre egenskaper verdsatt av interesserte mosjonister. Den nylig oppdaterte serien inneholder forskjellige modeller, avhengig av dine behov og budsjett. For eksempel påvirker skjermstørrelse og enhetsfunksjonalitet prisen.

Forma-serien er Technogyms utstyrsserie for hjemmebruk. I utseende ligner det annet treningsutstyr, men det har en litt forenklet visning av funksjoner og innhold. For eksempel mangler kondisjonstestfunksjonen. LED-displayet viser treningstid, avstand og tempo samt effekt (watt), og kan brukes til å programmere forskjellige profiler.


            
Relaterte produkter
RECLINE Personal

TechnogymPersonal Line - RECLINE Personal

Les mer
Relaterte produkter
RECLINE

TechnogymArtis - RECLINE

Les mer
Relaterte produkter
Excite Live Recline

TechnogymExcite Live - Excite Live Recline

Les mer
Relaterte produkter

Technogym

Les mer