Artikkel

Hvordan bruke en Skillrun tredemølle

FotoTechnogym

How to guide for Skillrun tredemølle fra Technogym

Kontakt oss
Sigve Christoffersen

Sigve Christoffersen

Sales Manager

+ 47 419 34 040

Om Skillrun tredemølle

Tredemøllen Skillrun er ikke som andre tredemøller. Skilrun er spekket med funksjoner i en egen plattform, integrert i den store HD-skjermen på møllen. Skillrun er for deg som ønsker det aller beste, og som har fokus på ytelse, holdbarhet og komfort når du løper.  I tillegg er denne møllen perfekt for å forbedre egen prestasjon, individuell høyintensitetstrening og utføre bootcamptimer. Skillrun fra Technogym er utarbeidet i samarbeid med verdenskjente toppidrettsutøvere og når du løper på en Skillrun kan du være sikker på at din indre atlet kommer frem.

Tredemøllen har en løpsoverflate bestående av lameller, som gir en bedre løpsfølelse og mindre slitasje på ledd. Og innehar en rekke funksjoner som gjør det mulig for deg som ikke kan løpe å trene på møllen likevel.

Skillrun gir deg en del unike funksjoner hvor alt er innholdet er tilgjengelig for deg direkte fra den integrerte skjermen. Oppdag alle funksjonene ved se videoen og les mer om de ulike funksjonene under.

*Instruksjonen som følger gjelder Unity-skjerm på Skillrun. Fremtidige Skillrun vil komme med et Live-interface i tillegg.

Hvordan kommer du i gang med Skillrun

For å få mest mulig ut av Skillrun logger du deg enkelt inn på tredemøllen via appen MyWellness Cloud på din mobil, og med denne Scan QR-koden på tredemøllen, denne finner du under den gule login knappen.

Interfacet / dasboardet til Skillrun gir deg mange ulike valgmuligheter som du kan velge basert på dine treningsmål.

Hvordan sette opp en Speedshift treningsøkt på Skillrun

 

Skillrun swiftpad

 

 

Speedshift er en av mange populære funksjoner på Skillrun. Her kan du enkelt justere mellom høye og lave hastigheter og stigninger, kun med et trykk. Perfekt for maksimale resultater av intervalltreningen.

 

 

 

 

 

Routines – her finner tre ulike treningsprogrammer som hjelper deg å raskere nå dine treningsmål. Velg mellom Cardio Fit, Strong Legs og Speed og Agility.

 

 

 

 

 

Power Training – Velg ønsket motstand på sledefunskjonen, og start å skyv sleden foran deg.

Løping er ikke for alle, og dersom du av ulike årsaker ikke kan løpe kan funksjonen «Sled Training» være for deg. En funksjon som gjengir følelsen av å skyve en slede på gress. Du setter selv ønsket vekt mellom 10 – 160 kg, og hvor langt du ønsker å skyve av gangen og så er det bare å skyve i vei. Denne funksjonen er også mye brukt i bootcamp trening fordi du jobber individuelt med styrke.

 

 

 

Biofeedback – verktøyet som hjelper deg å bli en bedre løper. Jobb med bla. skrittlengde og skrittfrekvens (kadens) og mange flere parametere som møllen gir deg feedback på underveis i løpeøkten din.

 

 

 

 

Ubegrenset med underholdning – hold deg oppdatert på favorittserien din på Netflix eller Youtube. Les nyheter eller oppdater deg på mail

 

 

 

 

Bootcamp – Sett opp en treningsøkt med flere deler, sledepush, fallskjerm, sprint med mer. Klikk deg inn på bootcamp, velg slede,fallskjerm eller run, som er en kombinasjon av alle. Bootcamp er mye brukt i gruppetreningestimer. Se video: Link til youtube video (How to use bootcamp on Skillrun  – engelsk)

 

 

 

Vil du vite mer om Skillrun – klikk her