Artikkel

Fem viktige fordeler med variert pulstrening

Kontakt oss

Bakgrunn

Daglig pulstrening kan bidra til å redusere angst, depresjon og risikoen for Alzheimers sykdom. Samtidig som det kan forbedrer kognitiv funksjon og atletisk ytelse.

Oppsummering

Pulsvariabilitet (HRV) er variasjonen i tid mellom hjerterytmen. Jo mer variasjon i tid i mellom hvert hjerteslag, jo høyere er variasjonen i hjerterytme og jo bedre reagerer kroppen på stress. En høy HRV indikerer bedre stressrespons. Pulstrening (også kalt hjertefrekvensopplæring) kan brukes til å trene kroppen din til å reagere bedre i stressende situasjoner.

Relaterte produkter
TEAMBEATS – pulsbasert gruppetrening

TechnogymGroup Exercise - TEAMBEATS – pulsbasert gruppetrening

Les mer

 

Viktige fordeler med hjertefrekvensvariasjon

1. Angst og depresjon er assosiert med lav hjerterytme (Alvares et al. 2013). HRV-trening kan redusere angst (Lee et al. 2015).

2. Utvikling av sykdommen Alzheimers, er knyttet til dårlig hjertefrekvensvariasjon (Birkhofer et al. 2005).

3. HRV-trening kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer (Blumenthal et al. 2005).

4. Forbedret kognitiv ytelse og kreativitet er to fordeler med hjertefrekvensopplæring (Gruzelier et al. 2014).

5. Biofeedback fra HRV-trening kan forbedre idrettsprestasjonene og kan være en viktig indikator på når det er på tide å justere treningsintensiteten (Paul et al. 2012).

Master Class Teambeats technogym

Pulstrening i gruppe

Gruppetreningstimer er perfekte for å få den variasjonen som folk flest trenger i treningen sin. Ikke bare fordi det er bra for hjertet, men også for muskler, ledd og skjelett. I tillegg er gruppetrening morsomt og lærerikt. Treneren har muligheten til å lede klassen basert på forskjellige hjertefrekvenssoner, samtidig som deltakerne kan trene fullt ut basert på eget nivå. Teambeats viser ikke bare deltakernes puls i sanntid, men viser også øvelsene som skal utføres på storskjerm. Et ekstra verktøy for deg som trener. Et verktøy som hjelper til med å forklare deltakerne hvilke øvelser som skal gjøre når.

Musikk og puls

Teambeats tilbyr et enkelt brukergrensesnitt med en variasjon av muligheter. For eksempel: oppsett av time, musikkavspilling via Bluetooth, sammenkobling med pulsbånd, oppsett av timer og tilkobling via headset er svært enkelt med formatet. 

I videoene over, ser du eksempler på kunder som gjør det svært godt med Teambeats. Form Gotland og Kockum Fritid i Malmø. I tillegg til treningsutstyr, digitale systemer og klargjorte formater, kan vi også hjelpe deg med layout og business modell. Alt du trenger for å ha suksess med pulstrening. Ikke vent på at konkurrentene overgår deg, kontakt oss i dag.