Nyheter

Svenske Youtubestjernen Jon Olsson Delér trener på Technogym utstyr

Entreprenøren, skistjernen og Youtuberen Jon Olsson Delér gjenspeiler det vi ønsker å formidle på en perfekt måte.

Vi jobber hver dag – året rundt for vår misson –  ”Activating People”, noe som betyr at flere mennesker vil forbli fysisk aktive livet ut. Fysisk aktivitet, ser vi som en forutsetning for å lykkes i både næringslivet og privat.

 

 

Sammen med sin kone, Janni Deleèr, har Jon nylig renovert sitt hjem i Marbella til et drømmende paradis. Qicraft var et åpenbart valg som leverandør, da paret skulle innstallere sitt private treningsrom i drømmehuset «Casa Castle», hvor design kombinert med funksjon er en viktig del av parets aktive livsstil. Med dette i tankene, begynte samarbeidet mellom Qicraft og Youtubern, og etter en kort dialog, var prosjektet igang og utstyret kom raskt på plass.

 

 

Paret foreteller at de trener regelmessig og fysisk aktivitet er en viktig del av deres livsstil. Nå kan de gjøre det når som helst, på topputstyret fra Technogym med blant annet Skillmill, Skillrow og annet utstyr for styrke og funksjonell-trening. Med dette utstyret på plats trenger ikke paret bekymre seg for å ha nok tid til en effektiv treningsøkt. I tillegg har de tilgang til digitale verktøy som Mywellness Cloud, som holder motivasjon oppe og som holder oversikt  over all trening og aktivitetsnivå.
No excuses!

 

 

Vi satser nå på et langsiktige og utviklende samarbeid. Følger du Qicraft i sosiale medier – ser du flere oppdateringer om samarbeidet.

Relaterte produkter
SKILLMILL

TechnogymSkill line - SKILLMILL

Les mer