Artikkel

Det finske bladet Fillari har testet Skillbike

Fillari: Skillbike er en solid, stille og smart treningssykkel

Fillari, det viktigste mediet for sykkelentusiaster, testet Technogyms Skillbike og vurderte det som en innendørssykkel av høy kvalitet, hvor de beste egenskapene er at den er solid, stillegående og med tilkobling til Zwift.Skillbike er en veldig solid og smart treningssykkel, som kan kobles rett til å jobbe med for eksempel Zwifts virtuelle verden.

Fillari 6/2020

Skillbike blir testet – magasinet Fillari tester

Kontakt oss
Salg

Skillbike kan justeres til syklistens preferanse uten verktøy, men posisjonen til styret er begrenset til høyden på stangen. Selv en lang syklist kan imidlertid fint sitte komfortabelt.

Nivået justeres via spakene på håndtakene. Sykkelen har åtte gir, hvorav den tyngste er kombinasjonen 52-13 og den letteste kombinasjonen 36-28.

 

Å koble Skillbike til Zwift krevde litt mer lesing i instruksjonene enn vanlig, i det minste hvis du bruker en Android-telefon for å koble til. Men da Skillbike og telefonen endelig forstod hverandre, gikk sykling i Zwift-landskapet veldig greit.

Da vi kjørte mer anstrengende trening på Skillbike, la vi med en gang merke til sykkelens stillhet og hvordan motstanden føltes jevn og naturlig.

Skillbike koster 7000 euro, så det blir ikke en treningssykkel for ethvert hjem, men ved god bruk gjør man fort opp for prisen. 

Technogym importeres av Qicraft.»

Skillbike Testen er publisert i Fillari’s magasinutgave 6/2020.


        

Da vi kjørte mer anstrengende trening på Skillbike, la vi med en gang merke til sykkelens stillhet og hvordan motstanden føltes jevn og naturlig.

Fillari 6/2020