Digitale medlemsreisen

Digitale medlemsreisen

I dag bruker vi daglig digital teknologi i hverdagen, på jobb og ikke minst i forbindelse med trening. Aldri før har vi samlet så mye data og bruker digitale verktøy for å forenkle, måle og forbedre effektiviteten. Smarttelefoner, mobilapper, smartklokker og pulsmålere er bare noen få enheter som i dag er en selvfølge i de fleste folks daglige liv. Det grunnleggende kravet er en konstant mulighet til tilkobling for å få hverdagen til å flyte uten store hindringer. Dessverre er sannheten at mange treningsfasiliteter i dag ikke er så digitaliserte som  sine medlemmer ønsker og forventer.

Mye av kommunikasjonen foregår fra person til person, eller gjennom printede materialer, som brosjyrer eller treningsprogram. Medlemmene ønsker at loggingen av sine treningsresultater skal være så sømløs som mulig, med minimal manuelt arbeid. Digitaliseringen har nettopp begynt sin utvikling, og vi ser starten på en digital tsunami som vil skylle over alle mennesker og aktiviteter. Spørsmålet er om du er proaktiv nok til å handle nå, eller om du har tenkt å vente og risikere å falle bakpå i den tøffe konkurransen?

Hva er mulighetene?

Når vi snakker om digitale tjenester, ser vi store muligheter. Teknologi skaper muligheter for våre kunder til å gi;

  • Bedre service
  • Opprettholde medlemsbasen
  • Få bedre innsikt om sine medlemmer
  • Skreddersy programmer til hvert enkelt medlem.

Digitale tjenester vil hjelpe deg å komme nærmere kundene, nærmere omverdenen, og du er ikke lenger begrenset av treningsanleggets fysiske vegger. Teknologi gjør det mulig å jobbe smartere. Det viktigste er fremdeles å alltid gå ut i fra egen drift, medlemmers behov og de utfordringer som må løses. Ut i fra disse kan vi sammen skape en løsning som virkelig tilfører verdi og løser viktige utfordringer.

Lær mer om våre digitale tjenester og hvordan de kan skape gode kundefordeler og dermed gi lønnsomhet og kundetilfredshet for deg.

 

 

Våre produkter

MYWELLNESS CLOUD systemet
TEAMBEATS – pulsbasert gruppetrening
SKILLROW Professional App
digitale-medlemsreisen-qicraft