Kathrine Grønstein

Kathrine Grønstein

Avdelingsleder i en SKILL- og prestasjons avdeling i Drammen. Jobber også som utholdenhetstrener med langrennsløpere, maraton løpere og triatleter. I tillegg til dette jobber Kathrine som daglig leder i et selskap som leverer lyd- og lysdesign til kulturelle og forretningsmessige arrangementer.

Kathrine startet i treningsbransjen i 1997 og har vært trener siden da. Hovedfokuset ligger på utholdenhet og styrke som kreves for å utføre utholdenhetsidretter. Dette har vært hennes lidenskap gjennom alle disse årene. Ved Universitetet i Oslo studerte hun pedagogikk og utdanningspsykologi. Kathrine har to bachelorgrader, en i utviklingspsykologi og en i pedagogikk. Videre tok hun en mastergrad ved Pedagogisk forskningsinstitutt ved UiO i 2010. Kombinasjonen av mastergraden og en lang liste med utdanninger/sertifiseringer har gitt henne en kontinuerlig motivasjon for personlig utvikling i treningsbransjen.

 

«The Technogym SKILL series was an eye-opener for me. The SKILL series is perfect for personal development in group classes. It takes endurance development to a new level.» – Kathrine Grønstein

kathrine-grnstein-qicraft